Pariuri pentru un meci istoric » 3 ponturi de jucat pentru Mayweather – McGregor

LAS VEGAS, NV - MARCH 05:  Conor McGregor of Ireland warms up backstage during the UFC 196 event inside MGM Grand Garden Arena on March 5, 2016 in Las Vegas, Nevada.  (Photo by Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images)

Un an și jumătate a rezistat Floyd Mayweather retras din activitate. Pugilistul cu un record incredibil la profesioniști, 49-0, va reveni în ring până la sfârșitul acestui an pentru o confruntare surpriză cu Conor McGregor.

Luptătorul irlandez de MMA l-a provocat pe american, deși nu a evoluat niciodată într-un meci profesionist cu reguli de box. Campion UFC la categoria ușoară, McGregor l-a pistonat în ultimele luni pe Mayweather până când americanul a decis să revină în ring. Bursa va fi pe măsură, cei doi urmând să încaseze câte 100 de milioane de dolari! Din păcate pentru Conor, el va trebui să împartă banii și cu cei din UFC.

Șansele mai mari le are Mayweather, campion mondial la cinci categorii diferite ale boxului. McGregor, expert în arte marțiale, va avea ceva dificultăți în a-și controla impulsurile căpătate în anii petrecuți în UFC. Irlandezul trebuie să lupte și cu instinctele de a lovi cu piciorul și de a duce bătaia la nivelul solului.

3 pariuri pentru Mayweather – McGregor

1.72 – Meciul să se termine înainte de limită

1.83 – Mayweather câștigă prin KO, TKO sau DQ

2.20 – Sub 9,5 runde

*cote Unibet

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

Leave a Reply

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!