Sistemul Paroli

Sistemul Paroli reprezintă o strategie cu o progresie pozitivă, menită să speculeze seriile cîştigătoare.

Astfel, dublezi miza după fiecare pariu cîștigător. Dacă ajungi la trei consecutive cu profit, pentru al patrulea vei reveni la miza inițială. Asta înseamnă că vom miza pe rînd 1 unitate, 2 unități, 4 unități, iar apoi o luăm de la capăt. După un pariu pierdut, indiferent de miză (1, 2, 4), vom reveni la miza inițială.

În acest mod se încearcă fructificarea formei bune și evitarea pierderilor mari în cazul unor sisteme cu progresie negativă.

Pariorii trebuie să ţină cont că acest sistem este valabil pentru cote de cel puţin 2.00 pentru a putea avea profit.

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

2 comentarii

Cred că cel mai bun e s să pui pariuri câştigătoare. Să nu-ți fie frică să le copiezi. Banul e ban, fudulia e fudulie. :).

Degeaba, tot riscant e. Orice e mai mult de 1 meci pe bilet e un risc in plus. Sa pui un meci cota 2 e iarasi un risc. Din proprie experienta, cea mai buna metoda e o suma relativ mare (1000 lei de exemplu) pe o singura cota de 1.40-1.60. As zice cota de 1.20 dar de cele mai multe ori sunt tepe mari cotele sub 1.30. Pariat nu zilnic, doar cand exista ceva ce merita pariat. Reguli foarte importante, niciodata nu pariezi LIVE, niciodata nu pariezi ce nu cunosti.

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!