Ghidul pariorului » Tipuri de bilete

Biletele de pariuri diferă în funcție de numărul evenimentelor pe care mizăm și de strategia de pariere pe care o alegem.

  • Biletul simplu reprezintă pariul pe un singur meci. De obicei, acesta este folosit de jucătorii cu experiență, care aleg să mizeze sume mari pe desfășurarea unui singur eveniment, pentru a minimaliza riscul eșecului.
  • Biletul multiplu include cel puțin două meciuri. În funcție de regulile agenției la care alegi să pariezi, poți miza chiar și pe un număr de 40 de evenimente pe același bilet. Partea dificilă este să alegi varianta cîștigătoare pentru fiecare dintre ele. Orice pariu greșit înseamnă pierderea biletului. Cei mai mulți pariori apelează la biletul multiplu pentru a obține un cîștig semnificativ cu o miză foarte mică.
  • Biletul sistem este o adaptare a celui multiplu. Diferența este că acesta poate fi cîștigător chiar dacă unul sau mai multe evenimente sînt greșite. Spre exemplu: pe un bilet cu cinci meciuri, un parior are foarte multe variante pentru a-și mări șansele de succes. Să spunem că are încredere că cel puțin trei evenimente vor fi corecte. Atunci alege să mizeze pe un sistem în care numărul minim de evenimente corecte care asigură cîștigarea biletului este trei.Pentru a putea ieși pe profit, cota fiecărui eveniment ar trebui să fie de măcar 1,90. Miza trebuie să fie și ea superioară celei pentru biletele multiple, pentru că se împarte la numărul de combinații posibil. În cazul nostru, 3 din 5, există zece variante posibile: 123, 124, 125, 134, 135, 145, 234, 235, 245, 345. Astfel, dacă mizăm 100 de lei pe acest bilet, pariem de fapt 10 lei pe fiecare variantă. În cazul în care vom avea 3 evenimente corecte, cotele cîștigătoare se vor înmulți cu 10, nu cu 100 de lei cît este miza totală. În cazul în care 4 evenimente sînt corecte (1, 2, 4, 5), cîștigăm toate variantele cu aceste meciuri: 124, 125, 145, 245. Dacă toate evenimente sînt corecte, cîștigul nu va fi calculat ca la biletele multiple (miza ori cota totală a evenimentelor). În schimb se vor aduna cîștigurile de la fiecare dintre cele 10 variante.sistem
  • Biletul sistem + baze reprezintă o îmbinare a celui multiplu cu cel de tip sistem. Astfel, pariorul alege o serie de meciuri în care are încredere, iar acestea vor trebui să fie corecte pentru ca biletul să aibă şanse de cîştig. Spre exemplu, avem un bilet cu 8 evenimente şi sîntem convinşi că trei dintre vor fi corecte. Le alegem în bază, iar celelalte le vom juca după sistemul 3 din 5, aşa cum am făcut mai sus. Orice „bază” pierdută duce la pierderea biletului. Acest tip de pariu este folosit pentru a spori cîştigul şi a miza o sumă ceva mai mică decît la biletul sistem.
0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!