Reguli pentru postarea ponturilor pe site-ul Pariori.ro

Mai jos puteti citi regulile pentru postarea ponturilor de către userii site-ului Pariori.ro, dar și alte reguli de comportament pe acest site. 

 1. Pentru a posta un pont pe Pariori.ro trebuie să ai un cont de user și apoi să te autentifici – AICI
 2. Ponturile pot fi adăugate AICI. Pentru ca un pot să fie validat și publicat pe site, trebuie să completezi corect toate câmpurile: nume eveniment, data și ora începerii, disciplina sportivă, pronostic, cotă, unități mizate (de la 1 la 10) și argumentele pentru pontul tău.
 3. Fiecare tipster poate să dea maximum 3 pronosticuri pe zi în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, şi maximum 5 pronosticuri pe zi în zilele de vineri, sîmbătă şi duminică.
 4. Pentru a fi luat în calcul, un pont trebuie trimis cu cel puţin 4 ore înainte de startul evenimentului. Nu vor fi luate în considerare ponturile care sînt postate cu mai puţin de 4 ore înainte de start.
 5. Ponturile nu pot fi editate după publicare. Un pont care a fost adăugat pe site nu mai poate fi modificat.
 6. În cazul în care evenimentul este amînat cu mai mult de 24 de ore, atunci pariurile sînt anulate şi vor primi cota 1.00. Excepţie fac pariurile deja decise sau care nu mai pot fi influenţate indiferent de deznodămîntul meciului. (Exemplu: Federer abandonează în meciul cu Djokovici, iar pariul era peste 24,5 game-uri. Scorul este 6-4, 6-7, 1-0 în momentul retragerii, adică un total de 24 de game-uri. Pariul va fi considerat cîştigător. Dacă pariul era sub 24,5 game-uri, atunci ar fi fost declarat pierdut deoarece orice finalitate a meciului ar fi avut ca rezultat disputarea a cel puţin 25 de game-uri. În schimb, pariurile peste/sub 30,5 game-uri vor fi considerate nule.).
 7. Administratorii site-ului Pariori.ro îşi rezervă dreptul de a anula pontul în cazul în care pontul oferit de un user nu coincide cu analiza făcută sau dacă analiza nu este la obiect ori nu este suficient de completă.
 8. Fiecare pronostic trebuie însoţit de o argumentaţie, care trebuie să fie în limba română și să aibă minimum 300 de caractere sau 50 de cuvinte.
 9. Se poate paria pe orice meci inclus în ofertele caselor de pariuri licentiate în România, condiţia fiind o cotă minimă de 1.65 şi maximă de 8.00.
 10. Sînt acceptate toate tipurile de pariuri, mai puţin handicapurile asiatice de sfert de punct (Ex.: -0,25; +0,75; -1,75 etc)
 11. Miza maximă cu care se poate credita un pont este de 10 unităţi.
 12. Se pot da doar ponturi single, cu un singur meci pe bilet. Nu se pot alege mai multe evenimente într-un singur pronostic. Excepţie fac pariurile combinate pe acelaşi meci, de tipul 1&3+, GG3+ sau 1/1&2+ sau cele de tip duel între două formaţii care evoluează în două meciuri diferite (Exemplu: Sevilla înscrie în meciul Sevilla – Getafe mai multe goluri decît Real Madrid în Barcelona – Real Madrid).
 13. Punctele se acordă în felul următor: un pont se creditează cu unități de la 1 la 10 (10 înseamnă că ai încredere maximă că acel pont va fi corect). După consumarea evenimentului,  unitățile se calculează astfel: dacă pontul este cîştigător, vei cîştiga numărul de puncte corespunzătoare mizei şi cotei partidei, care se înmulţesc, din care se scade miza (Exemplu: Miza=8, Cota=2,30. Profitul=8X2,30-8=10,40 unități cîştigate). Dacă pontul nu este cîştigător, atunci pierzi miza.
 14. Un user nu poate acorda mai multe ponturi pentru acelaşi eveniment.
 15. Nu se poate repeta un pont, dacă acesta a mai fost dat de alt user înainte. De exemplu, în cazul în care cineva a mizat pe o remiză la meciul Barcelona – Real Madrid, un alt user nu va mai putea da același pont. Chiar dacă ponturile tuturor userilor nu sunt vizibile instant pe site, administratorii Pariorii.ro vor valida pentru publicarea pe site doar primul pont pe un anumit eveniment.
 16. În cazul evenimentelor din extra-fotbal, userul este obligat să menţioneze în titlul pontului și sportul, ţara, campionatul, locul de disputare, etc.
 17. Tipsterii sînt obligați, atît în textele argumentive, cît și în comentarii, să nu folosească expresii sau cuvinte jignitoare. Nu vor fi tolerate jignirile, discursul urii, instigarea la violență etc. Administratorul își rezervă dreptul de a modera comentariile și a interveni în orice mod (editare comentarii, stergere, banare useri) pentru a păstra un climat civilizat pe site.
 18. Sunt interzise postarea informațiilor cu caracter vădit publicitar și postarea de materiale defăimătoare la adresa partenerilor Pariori.ro.
 19. Nu sunt acceptate ponturi copiate și/sau traduse de pe alte site-uri. Autorii unor astfel de încercări pot fi banați definitiv pe Pariori.ro.
 20. Regulamentul de postare a ponturilor pe site-ul Pariori.ro poate suferi modificări/completări în orice moment.  Orice modificare va fi făcută publică în această pagină și va intra efectiv în vigoare din momentul postării ei pe site.
 21. Prin completarea datelor personale pentru logarea pe acest site, vă dați acordul ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie stocate și prelucrate de proprietarul site-ului, cât și acordul de a primi pe viitor informații despre noi, oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing direct. Prin publicarea unui comentariu, ne acordați permisiunea să folosim conținutul și informațiile aferente. Astfel, acordați proprietarilor acestui site o licență irevocabilă, permanentă, globală și sublicențiabilă pentru a reține, stoca, reproduce, traduce, modifica, șterge, publica, distribui, crea produse derivate din aceste informații, sub orice formă, prin orice mediu sau tehnologie existentă sau care va fi dezvoltată ulterior.
 22. Prin postarea unor ponturi pe Pariori.ro, userii confirmă faptul că au minimum 18 ani.
 23. Pariați responsabil! Ponturile și recomandările publicate pe site-ul Pariori.ro nu garantează câștigul, iar administratorii site-ului nu pot fi făcuți responsabil pentru eventualele pierderi ale celor care mizează pe evenimente despre care se scrie pe acest site. Dacă se considera că orice material pus pe site, postat de catre useri, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, răspunderea revine în întregime autorilor acestora.
 24. Ponturile nu sunt afișate imediat pe prima pagină a site-ului. Poate dura și cîteva ore pînă ca un administrator să valideze pontul respectiv.
0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!