Avancronică Premier League – 13 februarie 2016. Sunderland – Manchester United » Tensiunea face totul

”Pisicile negre” se află într-o situație disperată. Cumva, cu o altă miză în joc, și ”diavolii” trăiesc același sentiment.

United a suferit în duelul cu Chelsea de etapa trecută, cînd Diego Costa i-a spulberat formației lui Van Gaal, în ultimele minute!, trei puncte importante. Sunderland a interpretat un scenariu perfect opus, reușind să egaleze in extremis pe Anfield Road, 2-2, la capătul unei partide în care Allardyce a preferat să ucidă fotbalul.

 3 din ultimele 5 confruntări directe s-au încheiat cu victoria lui United

Beznă continuă pe Stadium of Light unde Sunderland se chinuine, de ani buni, să agațe o poziție pentru încă un sezon în cel mai bogat campionat din lume. Patru puncte despart ”pisicile” de prima poziție salvatoare, ocupată în acest moment de rivala locală, Newcastle.

49e numărul de goluri încasate de Sunderland în 25 de etape 

Misiunea e dificilă! Și vine și cu o încărcătură aparte, administrată de patru etape în care Sunderland nu a cunoscut succesul. Ce-i drept, cu un program monstruos: ”pisicile” n-au mișcat în front în fața ”cetățenilor” de la City, 0-1, și nici pe White Hart Lane cu Tottenham, 1-4.

La United sunt vremuri tulburi, în prim plan fiind jucătorii ”diavolilor” care, fără continuitate în prestații, trezesc efectul din clasament. Dacă Manchester se află în nord-vestul Angliei, în fotbal se găsește pe marginea unui povârniș înalt și abrupt, între Europa League și nimic. Sunt cel puțin patru formații care îi pot lăsă pe ”diavoli” în afara cupelor europene.

Scrieți ce vreți! Poate vă amintiți primii ani ai lui Sir Alex. Poate aruncați o privire și pe statisticele sale! 

Louis Van Gaal, antrenor Manchester United

Van Gaal și-a ieșit din minți după partida cu Chelsea cînd, la conferința de presă, un jurnalist l-a întrebat despre gîndurile conducerii de a-l aduce pe Mourinho din vară. Tehnicianul olandez are o presiune deosebită pe umeri înaintea cofnruntării de sîmbătă. Dacă Manchester United nu se va numără în top la finalul sezonului – și sunt șanse mari să nu o facă – Van Gaal ar putea părăsi formația de pe Old Trafford.

 5 victorii are Manchester United în deplasare în acest sezon

 

1x2
Unibet4.903.601.75
Fortuna5.003.551.73
NetBet5.153.601.74

 

 

 

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!