Toate detaliile despre BetStars » De ce merită să îţi faci cont

PokerStars a intrat la finalul lui 2015 și pe piața pariurilor, lansînd site-ul betstars.ro. Abia înființat, acesta a obținut deja licența pentru a activa pe teritoriul României.

Noul brand PokerStars vine și cu un produs revoluționar în ceea ce privește pariurile sportive. Jocul Spin & Bet ar putea fi un mare atu în lupta pentru atragerea clienților, care își pot mări cîștigurile și de 10 ori!

 

Site: www.betstars.ro

Rating SBR:

Licența ONJN: D.2165/28.08.2015

Contact: support@betstars.eu

Înregistrare + Bonus

Înregistrarea se face rapid, fiind nevoie numai de mail, user și parolă. Depunerea minimă este de 10€ și se poate face prin card, paysafecard, Skrill, Neteller și entropay. Bonusul de bun venit este reprezentat de patru pariuri de cîte 5€, după plasarea unui prim pariu de 5€ pe un eveniment cu o cotă de cel puțin 1.50. Primul bonus va fi creditat după 72 de ore, urmînd ca următoarele să fie utilizabile în cel mult 7, 14, respectiv 21 de zile de la plasarea pariului inițial. Atenție! Orice pariu gratuit neutilizat va expira după şapte zile. Și, în cazul în care evenimenul este anulat, miza nu va fi returnată pentru un alt pariu.

Promoții

  • Spin & Bet

Această opțiune este disponibilă pentru fiecare meci din Premier League, alte meciuri fiind alese în funcție de evenimentele și opțiunile disponibile în ofertă. După ce ai ales pariul și ai introdus miza, click pe ”Învîrte & plasează pariul” și ai o șansă din 200 să prinzi bonusul maxim care îți înmulțește de 10 de ori cîștigul

Condiții: Fondul de premii este alcătuit din 10% din miza fiecărui pariu Spin & Bet. Astfel că, în cazul în care nu vom beneficia de bonus, vom pierde o zecime din miză. Spre exemplu, dacă mizăm 10€ pe o victorie a lui Chelsea în fața lui Manchester (cotă 2.00) și nu am obținut nici un bonus, cîștigul nostru va fi 9*2=18, nu 10*2=20.

Șansele de a-ți mări cotele la Spin & Bet:

Creștere coteProcent de pariuri
x 180%
x 1,510%
x 28,5%
x 51%
x 100,5%
  • Asigurare acumulator

Primești miza de pe un bilet cu cel puțin șase evenimente din fotbal de tip rezultat final, dacă numai unul dintre acestea este pierzător.

Condiții: Toate meciurile de pe bilet trebuie să aibă o cotă minimă de 1,20, iar miza maximă rambursată va fi de 50€. Pariul gratuit trebuie utilizat în cel mult 7 zile și pe un eveniment cu o cotă de cel puțin 2.00

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!