Toate detaliile despre Circus

Circus.ro a obținut licența pentru România la începutul lui 2016 și face parte din grupul Circus din Belgia.

Oferta nu este foarte stufoasă, iar site-ul continuă să fie plin de erori. De multe ori ești redirecționat spre pagini în engleză sau ești întîmpinat de mesajul ”not found”.

 

Site: www.circus.ro

Rating SBR:

Licența ONJN: D.3502/23.12.2015

Contact: support@circus.ro

Înregistrare + Bonus

Nu am reușit să ne înregistrăm pe site timp de aproape o săptămînă. După ce completam toate datele, eram anunțați că sîntem deja înregistrați. Nu reușeam însă nici să ne logăm, fiind anunțați că adresa de mail nu este în baza de date. Am încercat să apelăm la departamentul de Asistență clienți, însă pînă la publicarea acestui articol nu am primit nici un răspuns în privința problemei. Conform celor scrise pe site, clienții primesc un bonus de 50 de lei după înregistrare și unul de 100% la prima depunere de pînă la 1.000 de lei. Nu există însă nici o mențiune în privința rulajului. Tipsterii Pariori.ro NU au putut testa site-ul Circus.ro și NU pot garanta veridicitatea informațiilor despre site-ul în cauză.

Promoții

  • Bonusul pentru prietenie

O opțiune interesantă pare a fi bonusul de 80 de lei acordat pentru fiecare amic care se înregistrează pe site la recomandarea voastră.

Condiții: Suma ar urma să fie creditată după înregistrarea pe site a prietenului recomandat, nefiind menționate alte detalii.

  • Bonusul Circus Club

O idee pe care am mai întîlnit-o și pe alte site-uri, unde clienții sînt răsplătit pentru rulaj. Pentru fiecare 50 de lei pariați, jucătorul primește 1 punct de club. Fiecare 1.000 de puncte i-ar aduce un bonus de 50 de lei.

Condiții: Nici aici nu există foarte multe informații. Nu știm exact dacă punctele sînt acordate numai pentru pariurile cu miza de 50 de ron sau dacă atingi cele 1.000 de puncte necesare pentru bonus în momentul în care ai rulat în total 50.000 de lei.

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

1 comentariu

sa nu cumva sa face cont la circus.ro….de 1 luna de zile incerc sa retrag 500lei de la ei si nu am cu cine sa vorbesc, la inceput au solicitat toate actele dupa care nimeni nu a mai raspuns la niciun mail

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!