Champions League – 15 martie 2016 » Patru cote pentru partidele de marți

Football - FC Barcelona v Manchester City - UEFA Champions League Second Round Second Leg - The Nou Camp, Barcelona, Spain - 18/3/15
Manchester City manager Manuel Pellegrini 
Action Images via Reuters / Carl Recine
Livepic

Prima seară de Champions League dina ceastă săptămână pune în scenă două confruntări interesante, una extrem de echilibrată și cealaltă decisă – în mare parte – în partida tur. 

 

1. Manchester City – Dinamo Kiev (ora 21:45)

Disputa din Ucraina a fost extrem de spectaculoasă, cu patru reușite și peste 10 ocazii clare de gol. Aguero a deschis scorul după primul sfert de oră, iar Silva a majorat diferența ”cetățenilor” chiar înainte de pauză.

1.56 e cota NetBet că britanicii vor reuși să se impună

Buyalskyy le-a redat speranțele gazdelor (59), însă Yaya Toure a refăcut handicapul cu o reușită fabuloasă în utlimul minut de joc. City – chiar dacă traversează o perioadă extrem de slabă – a câștigat un trofeu intern și nu pare să aibă emoții nici privind calificarea în sferturile UCL, care devine competiția target, după ce șansele la titlu în Premier League s-au diminuat considerabil.

1.70 e cota Unibet că se înscriu minim 3 goluri în meci 

 

2. Atletico Madrd – PSV Eindhoven (ora 21:45)

Două formații solide în campionatul intern pornesc al doilea meci din dubla manșă de la scoruld e 0-0, după remiza din Olanda. Dacă Ateletico vine după o victorie clară împotriva celor de la Deportivo La Coruna, PSV doar a remizat pe teren propriu în compania lui Heerenven.

2.00 e cota Netbet că se înscriu maxim două goluri 

Se anunță o partidă extrem de echilibrată, cu Atletico în postura de favorită, însă orice gol înscris de formația olandeză poate transforma duelul într-o ploaie de atacuri și, implicit!, de reușite.

9.50 e cota Unibet că se repetă rezultatul din tur

Deși golurile au lipsit cu desăvârșire la Eindhoven, ocazii au fost, mai ales în dreptul oaspeților, care au dominat și puteau înscrie de cel puțin două ori.

0 comentarii. Scrie si tu!

CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!