Cota zilei – 2 iunie 2016. Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers » 2.76 pentru un prim meci incendiar în finala NBA

pzlebron19

Cota Zilei – 2 iunie 2016. În această noapte are loc prima confruntare a finalei NBA dintre Golden State Warriors și Cleveland Cavaliers, reeditarea ultimului act din play-off-ul sezonului trecut.

Principalele forțe din Est și Vest se vor confrunta din nou pentru titlul NBA. Ca și în 2015, Cavs au măturat tot în play-off, calificându-se în final cu numai două înfrângeri, ambele în finala Conferinței de Est cu Toronto Raptors. Golden State n-a mai avut însă același parcurs lejer de anul trecut și a fost pusă serios la încercare. Mai întâi de Portland, care s-a lăsat doborâtă mult mai greu decât o arată scorul de 4-1, iar apoi de Oklahoma, unde campioana en-titre a fost nevoită să revină de la 1-3.

Putem spune că LeBron James & co. sunt ceva mai odihniți și au beneficiat și de trei zile în plus de pauză. De partea cealaltă însă, Golden State are un plus enorm de entuziasm după o calificare fabuloasă cu Oklahoma. Spre deosebire de finala din 2015, Cleveland se va putea baza pe Irving și Love, care atunci s-au accidentat în timpul play-off-ului.

Confruntările din sezonul acesta au fost tranșate de Golden State, 89-83 acasă și un categoric 132-98 la Cleveland.

LeBron James se află la cea de-a șasea finală NBA consecutivă, iar încrederea în propriile forțe e mare la Cleveland, care va ataca ultimul act cu un Big 3 complet față de anul trecut. Golden State răspunde însă cu MVP-ul Curry și Thompson, roboți la linia de 3 puncte.

Cleveland va risca mai mult în prima confruntare, alimentată de o dorință mare de revanșă. Ne așteptăm și la un meci cu multe puncte, unul cu destul de multe coșuri de 3. Warriors ar fi trebuit să învețe ceva din

Meciul dintre Golden State și Cleveland va avea loc în această noapte, de la ora 04:00, pe DolceSport 1.

Propunerea noastră: Golden State câștigă și peste 210,5 puncte – 2.76 @ SuperBet

0 comentarii. Scrie si tu!

CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!