Pariul vieții sale » Câștigul spectaculos al unui profesor român de matematică

vornicu

Finalul anului trecut a adus în scenă un moment incredibil la Campionatul Mondial de Poker.

Valentin Vornicu, profesor de matematică, câștigă mâna vieții sale!

Deeb așteaptă chinta (J/9) și mizează 36.000 $, pariu pe care Vornicu îl achită. Obst are două cărți de romb (în total 4 cu cărțile de pe flop) și plătește și el. Următoarea carte?

Romb! Obst face culoare la damă, însă este un 8: moment în care românul face full!

Vornicu îi are la mână pe cei doi și vorbește ultimul. Deeb aruncă fabuloasa sumă de 102.000 $, Obst plătește, moment în care Vornicu face spectacol și cere 382.000 $.

Deeb se aruncă, iar Obst îl bănuiește pe român de bluff și plătește.
River-ul aduce un 2 de inimă roșie. Care nu face decât să îi sublinieze victoria românului.

Check din partea lui Obst – care în continuare are culoare la carte mare – iar românul nu stă pe gânduri: 925.000 $ după ultima carte. Plătește, fabulos!, Obst. Și greșește. Vornicu câștigă un pot de 2.911.000 $, însemnând un profit total de 1.500.000 $.

 VIDEO AICI (min. 5:50)

 

COTA ZILEI DE ASTĂZI

Selecție excelentă din Cupa Regelui

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

4 comentarii

jackr

Noroc ca a gasit unul mai fraier decat el! A jucat ca ultimul incepator. Pe „turn”, dupa ce Deeb a dat „raise” si „call” de la Obst, un „call” era cea mai buna miscare, avand in vedere ca avea clar mana cea mai buna. Pe „river”, Deeb nu putea sa dea „check” (daduse „raise” pe turn), Obst platea cu culoare (poate facea si un „raise”) si al nostru avea „re-raise”-ul la degetul mic.

Si, ca fapt divers, nu a castigat 1.500.000 de dolari, a castigat 1.500.000 de chips-uri. A terminat pe locul 23, cu 269.430 de dolari *reali de data asta!).

dannysua

In primul rand ,in poker,prost ii ala care da ,nu care cere
Cifrele care le-ati aruncat acolo sunt fictive (tournament chips) nu bani reali.Fiecare jucator incepe cu 25-50.000 in tournament chips si ii normal ca in cateva ore ,sa ajungi la 2-300.000.sau mai mult.
Pana si comentatorul a observat in 2 comentarii in timpul mainii,greselile de incepator a romanului lol
Limp with suited connectors and raise big on the turn whith the nuts.(prost sa fi,noroc sa ai)
Si in ultima parte dupa ce a fost platit, mai si invoca divinitatea de parca Dzo nu are altceva mai bun de facut decat sa ajute unul sau altul la masa de poker( unul din jucatori chiar ia atras atentia )

dannysua

In alte cuvinte,pt cine joaca un pic de poker „was a bad play which turned out in his favor”
doar 1-2 din 10 jucatori are plati suma aia de chips cu pereche pe masa avand culoare doar…(nici macar cea mai mare ,sunt cel putin 10 probabilitati (maini) care bat un Q high flush ..
Bravo lui ,a prins pestele potrivit

alexandrul1204

Mama, cum sa scrii asa ceva ? In primul rand milioanele alea de care voi vorbiti sunt fictive, tournament chips, si el ( vornicu ) este cam in aceasi situtie cu Negreanu, deci e mai mult sau mai putin roman. Nu mai dezinformati aiurea oamenii ca nu are rost, nici macar nu esti jucator profesionist, chiar el a zis-o iar felul in care a jucat acea mana a fost unul destul de slab. Da, a castigat un pot, a fost ITM dar departe de acele milioane despre care voi vorbiti. Si Ruane, ala a platit pariul cu flush este cu adevarat un jucator bun si la subestimat pe Vornicu atata tot, ca fapt divers cei doi ce au pierdut in aceasta mana ( si baiatul care a dat fold ) au avut o clasare mai buna decat cea a romanului si drept urmare au si luat mai multi bani.

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!