Inspirație fulminantă! Meciurile din NFL i-au adus un câștig de 900.000$

Damon Graham a reușit să depășească alți 1.853 de pariori care s-au înscris la concursul Westgate Las Vegas SuperContest și a pus mâna pe 900.000 de dolari!

Pentru a putea participa, fiecare parior a trebuit să plătească o taxă de înscriere de 1.500 de dolari și să ofere pe durata sezonului regulat din NFL câte 5 ponturi pe săptămână, toate la handicap. Damon a avut 54 de ponturi corecte, 28 greșite și 3 cu miză returnată. În ultimele 3 săptămâni a avut un palmares de 13-2, iar în ultima etapă a anticipat toate cele 5 rezultate alese.

Graham lucrează la Starbucks și a plătit 3.000 de dolari pentru a se înscrie cu două conturi. ”Primul lucru pe care l-am făcut după ce am văzut că am câștigat a fost să mă duc la muncă. Trebuia să mă calmez cumva. Știam deja că o să câștig ceva bani, dar e incredibil să afli că ai terminat primul”, a spus câștigătorul pentru AP.

Acesta a avut o strategie interesantă, alegând să mizeze mereu pe al doilea cont pe adversarele echipelor pe care mizase pe primul. Da, câștigător a fost contul pe care mizase contra opțiunilor sale inițiale. 🙂

Pe locul doi s-a clasat Mark Jorstad, un fermier din Illinois. Acesta a încasat 360.000 de dolari și spune că majoritatea ponturilor le-a ales după ce a ascultat la radio analizele specialiștilor în timp ce culegea porumb. 🙂

Concursul Westgate Las Vegas SuperContest a început în anii ’80 ca o competiție între tipsterii profesioniști din State, însă în ultimii ani a reușit să atragă și mulți amatori.

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Tottenham - West Ham: 1 solist
Tottenham - West Ham: 1 solist
1.27
Celta Vigo - Barcelona: GG
Celta Vigo - Barcelona: GG
1.56
Numancia - Real Madrid: Real -1,5
Numancia - Real Madrid: Real -1,5
1.63

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!