Predicțiile experților » Ce ponturi oferă cei mai tari bookmakeri din Marea Britanie

5

Richard Marsh (Ladbrokes) și Charlie McCann (BetVictor) sunt doi dintre cei mai cunoscuți bookmakeri din Marea Britanie. Cei doi au acceptat un dialog cu Betting Pro, unde au analizat pentru pariori principalele evenimente sportive din 2017.

 

Cine va câștiga Australian Open?

RM: Dacă ne uităm peste cote, vedem că Andy Murray (2.45) și Novak Djokovici (2.60) au ajuns să domine autoritar circuitul ATP. Aceasta este însă marea șansă a lui Murray să câștige la ”antipozi” și, la cum s-a încheiat 2016, nu ai cum să nu îl susții pe Murray. La feminin, competiția e mult mai deschisă, dar favorita noastră rămâne Angelique Kerber (4.50).

CM: E greu să alegi pe altcineva în afară de Murray și Djokovici, dar acesta ar trebui să fie un an mare pentru Kei Nishikori (25.00). Vine după o semifinală la US Open și cred că poate ajunge până în finală la Melbourne.

Cine va câștiga US Masters la golf?

RM: Ultima zi a turneului de anul trecut a fost dramatică. Jordan Spieth (9.00) va fi disperat să se revanșeze.

CM: Eu mizez pe Brooks Koepka, care are o cotă mult peste potențialul lui (66.00), dar și pe Patrick Reed (40.00).

Cine va câștiga Premier League?

RM: În august era o luptă în 6, însă Antonio Conte a făcut o treabă excelentă la Chelsea (1.72). Va mai pierde puncte, dar nu cred că rivalele vor putea recupera terenul pierdut până în mai.

CM: Am mers de la începutul sezonului pe Liverpool (5.50) și îmi mențin opțiunea. Încă mai sunt multe meciuri de jucat și ”cormoranii” pot ajunge acolo.

Cine va câștiga Champions League?

RM: Aici lupta este interesantă, pentru că Barcelona (4.35) și Bayern (5.00) nu mai sunt chiar de neînvins. Mergem pe un trofeu apărat de Real Madrid (5.50), deși nu ne-ar surprinde să o vedem pe Dortmund în finală sau chiar pe Sevilla (40.00).

CM: Nu cred că Barcelona, Bayern și Real arată cel mai bun fotbal în acest moment. Sper s-o văd pe Borussia (13.50) ridicând trofeul la Cardiff.

Cine va câștiga Wimbledon?

RM: Unii ar ceda în fața presiunii propriului teren, dar Andy Murray se hrănește cu asta. E mai încrezător ca niciodată și acesta ar putea fi anul în care va domina turneul de Mare Șlem din UK.

CM: Cotele pentru Murray (2.25) și Djokovici (2.50) sunt de nejucat. Surpriza ar putea fi Milos Raonici (12.00), învins anul trecut doar de Murray la Queen’s și Wimbledon.

Cine va câștiga Super Bowl-ul?

RM: Cred că nimeni nu e surprins să vadă că New England Patriots (2.65) e favorită, au un sezon fantastic. Dar au motive suficiente să se teamă de Dallas Cowboys și de Pittsburgh Steelers. E o luptă în trei, iar noi vom merge pe Steelers (9.00).

CM: Eu merg pe Seahwaks (12.00).

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!