Biletul începutului de an! A câștigat 250.000€ cu 17 meciuri

Super Bowl proposition bets are displayed on a board at the Westgate Superbook race and sports book Tuesday, Jan. 27, 2015, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)

Un parior din Dublin are un început fantastic de 2017. Cu numai 10 euro a reușit să câștige 250.000!

A plasat un bilet de 17 meciuri la agenția Paddy Power, fără licență pentru România, iar norocul a fost de partea sa. Asta deși a mizat pe meciuri de cupă și amicale, evitate de obicei de pariori.

Nu au lipsit și emoțiile. Udinese a condus-o pe Inter cu 1-0, însă dubla lui Perisici a întors rezultatul în favoarea sa. Golul de 2-1 a venit în minutul 87, același în care Bordeaux a reușit să-și asigure victoria cu Clermont Foot.

Dramatismul a continuat și la meciul dintre Cagliari și AC Milan, unde ”diavolii roșii” au marcat abia în minutul 88 prin Bacca, atacant care nu mai marcase de la începutul lui octombrie.

Féilim Mac An Iomaire, purtătorul de cuvând al celor de la Paddy Power, a vorbit despre biletul câștigător: “Nu în fiecare zi reușește cineva să lovească o cotă de 25.000. Sigur merită toți banii, dacă ne uităm la ce emoții a fost supus de unele meciuri. Să pariezi pe 17 meciuri e o ambiție dusă la extrem și suntem fericiți să îl felicităm pentru inspirația sa”.

46701_17-fold

 

 

0 comentarii. Scrie si tu!

CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!