Poveste uluitoare din Spania » Cum a pierdut Casillas UN MILION DE EURO la pariuri

iker

Ajuns la 35 de ani, Iker Casillas continuă să evolueze la nivel înalt și după despărțirea de Real Madrid. Până să ajungă unul dintre cei mai valoroși portari din istoria fotbalului, goalkeeper-ul lui FC Porto a avut o datorie de aproape un milion de euro la tatăl său!

Site-ul dreamteamfc.com scrie despre o întâmplare din copilăria lui Iker, petrecută undeva pe la finalul anilor 80. Tatăl lui Iker, un mare fan al fotbalului, și-ar fi pregătit un bilet de toată frumusețea. Fără schemele complicate de astăzi, acesta alesese 14 câștigătoare de meciuri. Miză mică și un câștig care acum ar fi echivalentul a un milion de euro.

L-a trimis la agenție pe Iker, 8-9 ani pe atunci, însă acesta n-a mai apucat să plaseze biletul. Probabil a uitat de sarcină când s-a întâlnit cu prietenii lui care se jucau fotbal pe stradă.

Evident că toate cele 14 echipe pe care mizase tatăl lui Casillas au câștigat. Putem doar să ne imaginăm șocul pe care l-a avut când a aflat că fiul său a uitat să mai meargă la agenție.

Micul Iker s-a revanșat însă ani mai târziu, când a ajuns la Real Madrid, alături de care a câștigat 3 trofee Champions League. Portarul lui Porto nu a confirmat încă dacă i-a plătit tatălui datoria. 😀

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

2 comentarii

prosport1923

E cel mai probabil vorba de un fel de Pronosport. La 8-9 ani n-aveam voie nici să cumpărăm bere, dar toți am fost trimiși măcar o dată până la magazin :))

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!