Inspirația unui parior a costat o agenție 400.000 €! Ce bilet ireal a avut pentru Bayern – Arsenal

Football Soccer - Bayern Munich v Arsenal - UEFA Champions League Round of 16 First Leg - Allianz Arena, Munich, Germany - 15/2/17 Bayern Munich's Thiago Alcantara celebrates scoring their third goal with Robert Lewandowski  Reuters / Michaela Rehle Livepic

Un parior a cerut miercuri agenției SkyBet, fără licență în România, să îi ofere o cotă pentru două evenimente combinate de la meciul Bayern Munchen – Arsenal, scor 5-1.

Acesta le-a solicitat pe twitter o ofertă pentru ca Robert Lewandowski să înscrie, iar Arsenal să rateze un penalty. Un scenariu care la acel moment avea șanse mici de reușită. Agenția s-a conformat, iar pariul inedit a primit o cotă de 401! Problema pentru SkyBet a fost că mai mulți pariori au mizat pe varianta inedită inclusă acum în ofertă. Suma totală mizată de aceștia a fost mică, doar o mie de euro, însă a adus daune uriașe agenției.

Alexis Sanchez a ratat un penalty în minutul 30 pentru Arsenal, în timp ce Robert Lewandowski a înscris imediat după pauză pentru 2-1. Iar SkyBet a fost forțată să plătească aproximativ 400.000 de euro!

 

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!