Cadou fabulos! Ce a primit pariorul care a pierdut 34.200€ la City – Monaco

Îl mai țineți minte pe pariorul care a pierdut 34.200 de euro săptămâna trecută din cauza lui Leroy Sane? S-a ales cu un supercadou din partea agenției Tipico, fără licență în România.

Mizase 2 euro pe scorurile corecte la meciurile serii din Champions League: 2-4 la Leverkusen – Atletico și 4-3 la Manchester City – AS Monaco. Golul de 5-3 al lui Sane i-a scos însă banii din buzunar. Biletul a ajuns viral pe internet, fiind distribuit și de marcator, care i-a cerut scuze pariorului.

Tipico i-a făcut un cadou senzațional. Oliver Kahn, ambasadorul agenției, a postat pe pagina sa de facebook, un mesaj pentru parior:

”Dragă Marvin Jörres,

Am auzit de megabiletul tău de la Tipico, pierdut pe final de meci. Ai fi câștigat 34.200 de euro cu numai doi. Golul lui Sane ți-a scos banii din buzunar… dureros! Am însă ceva pentru tine! Tipico și cu mine te vom trimite, alături de un prieten, la returul de la Monaco, de pe 15 martie. Avion dus-întors, cazare, bilete VIP – achităm tot. Sperăm să îți mai treacă din necaz! Și chiar sunt curios să văd ce pariu mai inventezi!”

N-a pus mâna pe potul cel mare, dar s-a ales cu o vacanță pe cinste și bilete VIP la AS Monaco – Manchester City. 😀

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Tottenham - West Ham: 1 solist
Tottenham - West Ham: 1 solist
1.27
Celta Vigo - Barcelona: GG
Celta Vigo - Barcelona: GG
1.56
Numancia - Real Madrid: Real -1,5
Numancia - Real Madrid: Real -1,5
1.63

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!