Fraudă de zeci de mii de lei la o agenție! Gafa de proporții de care a profitat un grup de pariori

loto

Un grup de pariori din Gorj a fraudat casa de pariuri Baum Bet cu zeci de mii de lei.

Conform comunicatului emis de agenția de pariuri, aceștia au profitat de o eroare a sistemului la extragerile Loteriei din Grecia. România a trecut duminică la ora de vară, însă sistemul informatic nu a efectuat automat actualizarea. Astfel, extragerile rulau în contratimp, iar pariorii putea afla numerele extrase cu o oră în urmă și să parieze la sediul agenției.

În jur de 15-20 de persoane au mizat pe același eveniment până când au câștigat toate fondurile agenției! Baum Bet nu a dezvăluit valoarea exactă a pagubei, însă suma ar fi de ordinul a zeci de mii de lei.

După o perioadă, evenimentul a fost blocat de agenție, care a făcut plângere la poliție împotriva pariorilor care au profitat de eroare. Poliția se afla deja la fața locului, fiind chemată chiar de pariori în momentul în care nu și-au mai putut încasa câștigurile.

”Am ales să comunicăm public ceea ce s-a întâmplat la Mușetești din respect pentru clienții nostri onești, respectiv pentru a atrage atenția asupra situațiilor în care operatorul de jocuri de noroc nu poate acorda un premiu. Clienții trebuie să cunoască regulamentul de joc tocmai pentru a evita situațiile de conflict cu noi, operatorul. Din păcate, în legătură cu persoanele de la Mușetești, care au ales calea fraudei și au insistat pe ea, ne vom adresa organelor de anchetă penală. Este just să încercăm să recuperăm prejudiciul creat”
Octavian Manu, Administrator SC Baum SRL

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!