FOTO Credea că păcălește casa de pariuri, dar a comis o gafă de începător

Britain Soccer Football - Arsenal v Chelsea - FA Cup Final - Wembley Stadium - 27/5/17 Chelsea’s Diego Costa celebrates scoring their first goal Action Images via Reuters / Lee Smith EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 45 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.  Please contact your account representative for further details.

Un britanic a crezut că profită de o gafă a caselor de pariuri, însă și-a blocat 100 de lire sterline, aproximativ 500 de lei, până în vara lui 2018!

Fără să își dea seama pe ce pariază, acesta a mizat 100 de lire pe câștigarea titlului de către Chelsea, cotă 4.00! Cum mai erau doar două etape rămase, iar londonezii erau campioni, pariorul a crezut că profită de o eroare și face un ban ușor.

Și-a dat seama însă de gafă după ce a discutat cu un prieten, care a și făcut publică discuția pe Twitter. Acesta a realizat că a pariat de fapt că Chelsea își va apăra titlul în sezonul 2017/2018! Sigur, formația lui Antonio Conte are șanse să câștige din nou campionatul, dar pariorul va trebui să aștepte un an de zile pentru a afla dacă a irosit 100 de lire sau greșeala a fost o investiție reușită.

1

2

 

Citește și:

 

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!