Simona Halep – înfrângere în primul tur la Wimbledon? Cotă uriașă pentru un turneu ratat și pentru Federer

Tennis - French Open - Roland Garros, Paris, France - June 10, 2017   Romania’s Simona Halep in action during the final against Latvia’s Jelena Ostapenko   Reuters / Gonzalo Fuentes

Simona Halep a avut un sezon excelent pe zgură cu victorie la Madrid și finale la Roma și Roland Garros. Urmează trecerea pe iarbă, unde românca va evoluat doar la Wimbledon.

Numărul 2 mondial și-a luat o pauză mai lungă după finala de la Paris pentru a se odihni după o perioadă cu multe meciuri. În plus, are nevoie de timp pentru a se recupera după accidentarea suferită la gleznă în finala de la Roma. Astfel, Simona va aborda Wimbledonul fără meciuri pregătitoare. În aceeași situație, anul trecut a ajuns până în faza sferturilor. Halep a părăsit turneul în primul tur de două ori în șase participări.

Roger Federer a ales să sară peste sezonul de zgură și a revenit săptămâna trecută la Stuttgart, unde a fost învins de un Tommy Haas. Rămâne de văzut însă cât de mult îl va afecta absența îndelugată și lipsa meciurilor în parcursul său de la Wimbledon.

Winmasters oferă cota 5.00 pentru ca Federer sau Halep să părăsească Wimbledon încă din primul tur.

cote

*Cote Winmasters

Citește și:

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!