MSN vs. CR7 » Cote geniale pentru numărul de goluri marcate de cele 4 superstaruri

ZURICH, SWITZERLAND - JANUARY 11: FIFA Ballon d'Or nominees Neymar Jr of Brazil and FC Barcelona (L), Lionel Messi of Argentina and FC Barcelona (C) and Cristiano Ronaldo of Portugal and Real Madrid (R) attend a press conference prior to the FIFA Ballon d'Or Gala 2015 at the Kongresshaus on January 11, 2016 in Zurich, Switzerland. (Photo by Philipp Schmidli/Getty Images)

Startul noului sezon din La Liga se apropie rapid. Pe 11 august va avea loc prima etapă, iar casele de pariuri s-au mobilizat deja și propun o serie de pariuri inedite.

La Winmasters poți miza pe numărul de goluri pe care îl vor marca cei patru mari favoriți la titlul de golgeter în viitoarea ediție. Cea mai accesibilă cotă pare a fi cea de 1.71 pentru ca Luis Suarez să marcheze cel puțin 29 de goluri în campionat, exact numărul pe care l-a reușit și anul trecut.

Cel mai mare target îl are Lionel Messi, golgeterul ultimului sezon, linia fiind setată la 35,5 goluri. În ultimele nouă sezoane, argentinianul a trecut doar de patru ori de această barieră.

Ronaldo are și el o țintă înaltă, 31,5, însă accesibilă dacă nu va avea probleme medicale. În ultimul sezon a marcat 25 de goluri în 29 de meciuri și, dacă va fi apt pentru toate meciurile, ar trebui să atingă cu ușurință targetul. A făcut-o de 5 ori în ultimii 8 ani. Cotă 1.80 pentru cel puțin 32 de goluri.

cote2

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!