Daniel Negreanu continuă să șocheze la poker » Le spune adversarilor ce cărți au în mână! Ce a putut să facă ieri la WSOP

Daniel Negreanu nu se dezminte nici la 42 de ani și continuă să uimească lumea pokerului. Renumit pentru talentul său de a anticipa evoluția jocului, canadianul de origine română, a șocat din nou ieri la Main Event-ul World Series of Poker.

Întregistrează-te acum de pe acest link și primești bonus dublu de până la 800 de lei pentru cazino

Jucătorul cu peste 35 de milioane de dolari strânși la turneele de poker și-a făcut adversarul să renunțe la pot cu un bluf de zile mari. Deși Saumont avea doi popi și potul deja câștigat, acesta a făcut greșeala să intre în dialog cu Negreanu: ”Ai 10 și 7?”. Pe masă în acel moment se aflau doi ași, două dame și un șase, în timp ce Daniel avea o mână și mai proastă decât credea adversarul său, un 8 și un 6. Negreanu a blufat însă și l-a determinat pe Saumont să renunțe la pot după ce l-a făcut să creadă că are cărțile câștigătoare: ”10 și 7? Nici eu nu m-aș băga în cazul ăsta. Credeai că am doar 10?”.

Negreanu își șochează mai mereu adversarii când le spune exact ce cărți au în mână după reacțiile lor și numărul de chips-uri pe care mizează la un pot. Mulți fac greșeala să intre în dialog fără să își dea seama și se trezesc imediat scoși din joc.

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!