Cel mai nebun parior » Și-a riscat toate economiile pe Federer și poate câștiga o avere

Tennis - Wimbledon - London, Britain - July 14, 2017   Switzerland’s Roger Federer celebrates during his semi final match against Czech Republic’s Tomas Berdych   REUTERS/Gareth Fuller/Pool

Un parior a avut atât de multă încredere în succesul lui Roger Federer la Wimbledon, încât a mizat 50.000 de lire la startul turneului că elvețianul va pune mâna pe trofeu.

Acesta a riscat suma uriașă fără ca iubita sa să știe. George, 36 de ani, e un mare fan Federer și l-a urmărit pe viu pe jucătorul său favorit la peste 20 de turnee în întreaga lume. Deși nu pariază regulat, George nu s-a putut abține după ce a văzut sezonul excelent pe care Federer îl are în acest an.

Elvețianul nu a pierdut set la Wimbledon, unde l-a învins în finală pe Marin Cilic, 6-3, 6-1, 6-4.

Dacă Federer va câștiga turneul, pariorul englez va câștiga 162.000 de lire! Acesta va merge la finală alături de prietena sa. ”Sunt convins că se va bucura dacă voi câștiga, dar cine s-ar supăra când e vorba de atâția bani? Cred că va trebui să o cer de nevastă, altfel mă va părăsi când va afla câți bani am riscat”, a mărturisit George pentru The Telegraph.

0 comentarii. Scrie si tu!

Te-ar mai putea interesa:

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!