Monopol pe fotbalul românesc! Toate competițiile majore, naționala și cele mai importante echipe sunt sponsorizate de case de pariuri

Casele de pariuri încep să întoarcă din banii pe care îi adună pe teritoriul României. După ultimul contract semnat de FRF, toate competițiile majore din România, naționala și patru dintre cele mai importante nume sunt sponsorizate de agenții de pariuri.

 

Înregistrează-te acum de pe acest link și primești un bonus de 1.500 de lei!

FRF a anunțat un nou parteneriat important din acest sezon. Cupa României și Liga 2 vor fi sponsorizate de Casa Pariurilor și vor prelua numele agenției. Este cel de-al doilea contract important semnat de Federație cu o casă de pariuri după cel al naționalei României cu Fortuna.

Obține acum un pariu FĂRĂ RISC de până la 300 de lei!

LPF a parafat și ea la începutul acestui sezon o înțelegere cu Betano pentru sponsorizarea Ligii 1. Agenția este și sponsorul principal al celor de la CS U Craiova. Dintre formațiile importante, FCSB are un parteneriat cu NetBet, în timp ce două echipe din Liga 4 – București, CSA Steaua și Academia Rapid, au semnate înțelegeri cu Bet Arena, respectiv Superbet.

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!