Cine dă gol în weekend? Supercote pentru marcatori în campionatele de top din Europa

Ultimul weekend înainte de Crăciun aduce meciuri spectaculoase în campionatele importante din Europa.

 

Am încercat să ieșim din rutină și să mizăm pe câte un marcator din fiecare mare campionat. Ne-am orientat spre forma jucătorilor, dar și pe conjunctura în care se desfășoară partidele din această săptămână.

  • Dortmund – Hoffenheim (sâmbătă, 19:30): Aubameyang marchează @ 1.48

Aubameyang a marcat cinci goluri în ultimele cinci partide, singura în care n-a ajuns la poartă fiind cea de runda trecută, 2-0 cu Mainz. În acest sezon, gabonezul are numai două meciuri pe teren propriu fără gol marcat, 1-3 cu Bayern și 1-1 cu APOEL. Golgeterul lui Dortmund a marcat de fiecare dată în ultimele trei partide acasă împotriva lui Hoffenheim.

  • WBA – Manchester United (duminică, ora 16:15): Ibrahimovici marchează @ 2.03

Zlatan a primit 73 de minute în ultimele cinci partide. Recuperarea decurge perfect pentru suedez, care ar putea primi ceva mai mult timp în partea a doua a meciului cu West Bromwich. Chiar dacă șansele sunt mici, merită să profităm de o cotă avantajoasă.

  • Barcelona – Deportivo (duminică, ora 21:45): Luis Suarez marchează @ 1.38

Suarez începe să își revină după o perioadă nefastă. A marcat patru goluri în ultimele șase partide și ar trebui să aibă multe oportunități în fața unei formații cu o apărare vulnerabilă.

  • Atalanta – Lazio (duminică, ora 21:45): Milinkovici-Savici marchează @ 3.28

Lazio va avea mari probleme în deplasarea la Bergamo. Golgeterul Immobile este suspendat, în timp ce Luis Alberto e încă incert după accidentarea suferită în meciul cu Torino. Milinkovici-Savici iese însă la rampă în momentele decisive. A marcat cinci goluri în acest sezon, toate în deplasare și toate decisive!

  • Nice – Bordeaux (duminică, ora 18:00): Balotelli marchează @ 2.21

Balotelli e într-o formă excelentă. În acest sezon a marcat 15 goluri în 20 de partide oficiale. Italianul are patru meciuri consecutive cu gol și 7 reușite în ultimele 7 partide jucate. Bordeaux e dezastru în deplasare, unde are șase înfrângeri la rând, și ar trebui să fie o pradă ușoară pentru Super Mario.

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!