UPDATE Reacția casei de pariuri care sponsorizează FRF: ”Pariurile pentru alegerile Federației sunt în interesul publicului, nu influențează lupta Burleanu vs. Lupescu”

UPDATE 14.03 // Agenția Fortuna a explicat prin intermediul unui comunicat de presă de ce a ales să introducă în ofertă pariuri pentru alegerile FRF.

”În concordanţă cu interesul publicului larg, casa de pariuri Fortuna a introdus în oferta sa tipul de pariu care vizează câştigarea preşedinţiei Federaţiei Române de Fotbal, cu ocazia alegerilor care se vor derula la data de 18 aprilie 2018. Având în vedere parteneriatul existent între Fortuna şi FRF am dori să nu consideraţi acest pariu ca făcând parte dintr-o strategie care să influenţeze disputa electorală de la vârful FRF. Dacă la alte case de pariuri veţi fi observat nişte cote relativ dezechilibrate pentru primii doi favoriţi, cu siguranţă ca aţi remarcat şi faptul că bookmakerii Fortuna anticipează o luptă mult mai echilibrată”.

 

*****

Unul dintre sponsorii importanți ai FRF îl indică pe Lupescu favorit la alegerile prezidențiale de luna viitoare

 

Casa de pariuri Fortuna a semnat un parteneriat cu federația prezidată de Răzvan Burleanu în primăvara anului trecut, însă bookmakerii cred în fostul oficial de la UEFA, nu în continuitatea cu actualul șef de la Casa Fotbalului. Astfel, pe portalul online al companiei care afișează la loc de cinste anunțul „sponsor al echipei naționale de fotbal”, Lupescu este favoritul principal al alegerilor în detrimentul marelui său rival, Burleanu!

Obține acum un pariu FĂRĂ RISC de până la 300 de lei!

Pariorilor li se va oferi cota 1 în cazul în care vreunul dintre candidați se retrage din cursă. Fostul internațional este bine văzut și de o altă casă de pariuri care are în ofertă viitoarele alegeri de la FRF. Cei care au conceput pariurile la Winner și-au schimbat radical cotele în ultima săptămână. Dacă inițial Burleanu era favorit, cotă 1.80, iar Lupescu 2.10, actualul șef al FRF are acum o cotă de 2.70, iar cea a lui Lupescu a scăzut la 1.40!

 

500.000€ intră în conturile FRF anual de pe urma parteneriatului cu casa de pariuri Fortuna

4 ani a durat parteneriatul dintre FRF și o altă casă de pariuri, Stanleybet, societate care a fost sponsorul Cupei României până în 2016, când Federația n-a mai dorit prelungirea înțelegerii

 

 

(Eduard Apostol)

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!