Debutul care l-a îmbogățit » Un bunic a pariat în urmă cu 4 ani că nepotul său va juca la națională și a pus mâna pe o mică avere

Bucurie mare în familia lui Lewis Cook, mijlocașul de 21 de ani al lui Bournemouth, care a bifat marți primul său meci în tricoul reprezentativei Angliei, 1-1 cu Italia. Bunicul său a avut cea mai mare încredere în forțele sale, mizând 500 de lire sterline în urmă cu 4 ani pe acest eveniment.

 

În 2014, Cook încă juca la Leeds și la naționala U17 a Angliei. Trevor Burlingham, bunicul său, era însă convins de potențialul nepotului, așa că s-a dus la cea mai apropiată agenție și a cerut să i se ofere o cotă pentru ca Lewis să debuteze la națională înainte să împlinească 26 de ani. Agenția William Hill i-a pus pe masă o cotă de 34.00 pe care Trevor a mizat 500 de lire! Anul trecut, Lewis Cook a fost căpitanul naționalei U20 la câștigarea Campionatului Mondial, iar în noiembrie a fost convocat la naționala mare. N-a jucat în amicalul cu Brazilia, însă a făcut-o ieri în fața Italiei, când a intrat în minutul 71 în locul lui Jesse Lingard.

Obține acum un pariu FĂRĂ RISC de până la 300 de lei!

Bunicul a pus mâna pe un câștig de 17.000 de lire sterline, iar reprezentanții William Hill au anunțat că este cel mai mare câștig din ultimii 5 ani pentru un pariu de acest gen. În 2013, un alt bunic a încasat 125.000 de lire sterline după ce a mizat 50 de lire că nepotul său, Harry Wilson, va juca în naționala Țării Galilor. A făcut-o când acesta abia se născuse, astfel că a primit o cotă de 2.500! Wilson, mijlocașul lui Liverpool, a debutat la numai 16 ani la naționala mare.

0 comentarii. Scrie si tu!
CITEȘTE AICI: cele mai noi știri despre pariuri
COMPARAȚIE COTE - TOP EVENIMENTE AZI
Frankfurt - Leipzig: GG
Frankfurt - Leipzig: GG
1.72
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Getafe - Celta Vigo: PSF X
Heerenveen - Sparta: 1 solist
Heerenveen - Sparta: 1 solist
1.49

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!