Case de pariuri

Casele de pariuri promovate pe site-ul Pariori.ro sunt licentiate de Oficiul National pentru Jocuri de Noroc, institutie aflata in subordinea Guvernului Romaniei, cu patrimoniu si buget propriu, finantat de la bugetul de stat. Asadar, esti in siguranta daca plasezi pariuri sportive la oricare dintre aceste case de pariuri, pentru ca ele, prin dosarul de licentiere, s-au obligat sa respecte intru totul legile statului român, inclusive sa protejeze consumatorii si sa ii trateze cu buna credinta.

Aceste case de pariuri licentiate ofera nenumarate tipuri de pariuri sportive. Ai de unde alege cote, combinatii si scheme, nu iti mai ramâne decât sa fii inspirat si sa vânezi bonusurile oferite de bookmakeri? Este important sa joci doar sumele pe care ti le poti permite. Si la fel de important este sa fii mereu informat. Inainte de a plasa un pariu cauta informatii despre evenimentul respectiv, nu te lasa purtat doar de instinct. Pariori.ro publica zilnic analize, statistici, ponturi pariuri si detalii despre principalele evenimente sportive, pentru ca pariorii sa aiba cât mai multe informatii inainte de a decide ce pariu plaseaza, ce miza aleg si ce strategie abordeaza. Urmareste-ne zilnic pe site si pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/ponturipariori.ro/), te poti inspira din articolele noastre generaliste, dar si din cele special gen Biletul Zilei sau Cota Zilei.

Cele mai multe case de pariuri promovate pe Pariori.ro ofera utilizatorilor site-uri optimizate si aplicatii pentru smartphone, pentru a inlesni pariurile online