Betano

Betano a pătruns pe piața din România la finalul lui 2015 și a devenit rapid unul dintre jucătorii importanți. Casa de pariuri a devenit unul dintre partenerii pariorilor români, dar și al fotbalului românesc. De la startul sezonului 2017/2018, Betano este sponsorul principal al primului eșalon, Liga 1, dar și al uneia dintre cele mai importante grupări din prima ligă, CS U Craiova.

Site: betano.com

Rating Sport Betting:

Licența ONJN: D. 172 / 30.01.2017

Contact: apel telefonic invers / romania@betano.ro

Înregistrarea

Deschiderea unui cont nou pe site-ul Betano este foarte simplă. Butonul de înregistrare se află în colțul din dreapta sus al site-ului. Pentru a vă putea înregistra trebuie să completați în formular adresa de mail, numele de utilizator cu care vă veți loga, parola de două ori, numele și prenumele, adresa, orașul, codul poștal, data nașterii, CNP-ul și numărul de telefon. În plus, puteți alege și favorita din Liga 1, urmând ca pe viitor să beneficiați de eventuale promoții legate de meciurile echipei preferate. Tot aici trebuie să treceți și un cod promo obținut offline dintr-o campanie publicitară a agenției.

Bonusul de bun venit

Bonusul de depunere oferit de Betano pentru clienții noi este unul consistent. Agnția oferă 100% din valoarea primei depuneri până la 500 de lei. Astfel, dacă la prima depunere alimentați contul dumneavoastră cu 500 de lei, Betano vă va oferi încă 500 sub formă de bonus. Acesta va fi activat imediat după depunere și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pentru ca bonusul să poată fi retras, suma totală (depunerea plus bonus) trebuie pariată de 5 ori. De exemplu, dacă ați depus 500 de lei și ați primit încă 500 de la agenție, atunci trebuie să rulați în total 1.000 X 5 = 5.000 de lei la pariuri sportive.

Atenție! Din momentul activării bonusului, fiecare jucător are la dispoziție 90 de zile calendaristice pentru a finaliza rulajul, altfel va pierde bonusul. Suma disponibilă în numerar în cont (bani reali) va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se utiliza banii din bonus. Orice cerere de retragere realizată înainte de îndeplinirea rulajului va duce la anularea automată și ireversibilă a bonusului de bun venit și a profiturilor rezultate din oferta curentă. Pentru calculul rulajului sunt eligibile numai biletele cu cote mai mari de 1.65. Nu vor fi luate în calcul pariurile de pe aceeași piață sau cele contradictorii, precum și pariurile de tip handicap și diferență de scor pentru fotbal.

Depuneri

Pentru a profita de cele mai bune cote la Betano trebuie întâi să depunem fonduri. Butonul pentru depuneri se află tot în colțul din dreapta sus. Suma minimă este de 20 de lei! Avem șase variante prin care ne putem alimenta contul de pe Betano:

 • card de credit/debit
 • paysafecard
 • Skrill – Moneybookers
 • Skrill 1-Tap
 • Neteller
 • transfer bancar

După ce ați ales modalitatea prin care vreți să alimentați contul trebuie să vă logați sau, în cazul cardurilor, să completați numărul de pe fața acestuia și ultimele 3 cifre din codul de pe verso (CVV2). Suma aleasă va fi urcată instant în cont.

Retrageri

Spre deosebire de depuneri, retragerile nu sunt instante, iar banii ajung în buzunar ceva mai greu, în funcție de modalitatea pe care am ales-o. Fiecare procedură are o durată diferită, însă pentru a putea retrage de la Betano trebuie să ne verificăm întâi contul. Adică să trimitem documentele necesare pentru ca identitatea noastră să fie verificată: cardul de identitate și/sau cardul pe care îl folosim pentru depuneri/retrageri. Modalitățile prin care putem retrage bani din contul de pe betano.com sunt următoarele:

 • card de credit/debit: minim 120 de lei în 2-4 zile
 • Skrill – Moneybookers: minim 120 de lei în 2-4 zile
 • Skrill 1-Tap: minim 120 de lei în 2-4 zile
 • Neteller: minim 120 de lei în 2-4 zile
 • transfer bancar: minim 120 de lei în 3-5 zile

Bonusuri Betano

Betano România oferă unele dintre cele mai importante bonusuri pentru pariuri sportive. Pe lângă bonusul de bun venit, agenția online oferă constant promoții valabile pentru clienții vechi și noi la cele mai importante evenimente sportive. Fie că vorbim de freebet-uri, pariuri fără risc sau mize returnate în cazul biletelor pierdute, promoțiile Betano online atrag un număr important de pasionați ai pariurilor.

Fiecare jucător întregistrat pe betano.com beneficiază nu doar de bonusul de bun venit, ci și de un promo special pentru biletele plasate în funcție de numărul de evenimente. Astfel, biletele câștigătoare cu cel puțin 4 evenimente din anumite competiții vor primi un bonus suplimentar începând cu 10%. Cel mai mult vor avea de câștigat pariorii cu bilete de 10 evenimente, care vor aduce un plus de 50%!

Cum se acordă bonusurile:

 • 4 evenimente – +10%
 • 5 evenimente – +15%
 • 6 evenimente – +20%
 • 7 evenimente – +25%
 • 8 evenimente – +30%
 • 9 evenimente – +40%
 • 10 evenimente – +50%

Pentru ca biletul plasat să fie luat în calcul la promoție, acesta trebuie să conțină numai meciuri din competițiile alese de Betano:

– fotbal: Champions League, Europa League, Liga 1, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, preliminariile europene pentru Campionatul Mondial
– baschet: Euroligă, NBA, campionatul Spaniei

Cota minimă pentru fiecare selecție trebuie să fie de cel puțin 1.50. Sunt valabile doar pariurile de tip 1X2, sub/peste, GG/NG pentru fotbal și de tipul victorie, handicap, sub/peste pentru baschet. Nu sunt acceptate sistemele și, în cazul în care un eveniment primește cota 1.00 sau se amână, oferta nu mai este validă. Fiecare jucător poate beneficia de bonus de maxim 3 ori în 24 de ore.

De ce pariem la Betano?

Oferta de pe betano.com este una extrem de bogată care cuprinde o gamă largă de sporturi și un număr important de tipuri de pariuri pentru fiecare partidă, atât pre-live, cât și în secțiunea de pariuri live a site-ului. Cotele pariurilor sunt unele atractive pentru jucătorii care vor să mizeze pe Cota Zilei, Biletul Zilei și celelalte ponturi oferite de tipsterii Pariori.ro.

Printre facilitățile importante pe care le oferă Betano este și opțiunea ”Cere un pariu!”, care vă permite să solicitați pariuri sau piețe noi de pariere, cote personalizate și limite crescute de pariere. Serviciul este disponibil non-stop pe site, însă cererile dumneavoastră trebuie trimise cu cel puțin 3 ore înainte de startul evenimentului pentru care doriți pariul special. Pentru a ajunge la formular trebuie să accesați secțiunea ”Cere un pariu!” pe care o găsiți în meniul din coloana din dreapta site-ului.

LiveStream

În plus, jucătorii înregistrați pe betano.com pot urmări în timp real meciuri din principalele campionate ale Europei și cele mai importante evenimente sportive din întreaga lume. Un atu uriaș în favoarea agenției, care oferă posibilitatea pariorilor români să observe desfășurarea meciurilor pe care vor să parieze. Pe lângă partide din principalele ligi europene, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, turnee de tenis, meciuri din NBA și Euroligă, dar și multe alte sporturi, Betano transmite live pe site și toate partidele din Liga 1!

Cashout

Pe lângă cote atractive, Betano oferă și o opțiune din ce în ce mai populară și printre pariorii din România. Este vorba de Cashout sau Închidere Pariu, variantă care îi oferă jucătorului șansa să scape de emoțiile unei partide cu final pe muchie de cuțit. Pentru cei mai puțin familiarizați, opțiunea de Cashout îi permite unui jucător să închidă în orice moment pariul pentru un profit mai mic sau pentru a reduce pierderile. Spre exemplu, dacă am pariat pe victoria lui AC Milan într-un meci cu Juventus, iar scorul este de 1-0 în favoarea noastră. În minutul 85 putem apela la Cashout pentru a câștiga chiar și 90% din suma pe care am fi câștigat-o dacă pariul ar fi fost câștigător la finalul meciului. O variantă care ne poate aduce un profit important, în loc de un pariu pierdut din cauza unui gol egalizator al lui Juventus în prelungirile partidei.

Pariuri de pe mobil

Cotele de la Betano pot fi jucate și de pe telefonul mobil prin intermediul unei aplicații rapide. Aceasta poate fi instalată pe sistemele Android și iOS și oferă aceleași facilități care se regăsesc și pe PC. Site-ul are însă și o platformă mobilă excelentă și poate fi accesat de pe telefon fără a instala aplicația. Varianta dedicată sistemului iOS le permite jucătorilor să parieze prin comandă vocală, premieră pentru pariurile din România.

Pierdere la limită?

Betano oferă o șansă în plus pariorilor care au ghinionul de a pierde un bilet din cauza unui eveniment necâștigător. Plasează un pariu care să aibă între 5 și 10 meciuri și, dacă numai unul dintre ele este pierdut, agenția Betano îți returnează miza sub formă de bonus în limita a 100 de lei. Cota minimă a fiecărui eveniment trebuie să fie cel puțin 1.65. Oferta este valabilă numai pentru fotbal (Champions League, Liga 1, Premier League, Serie A, La Liga, Bundesliga, Ligue 1, preliminariile europene pentru Campionat Mondial) și pentru baschet (Euroligă, NBA, campionatul Spaniei, EuroBasket). Nu sunt acceptate biletele de tip sistem, iar dacă unul dintre evenimente primește cota 1.00, atunci biletul nu se va mai califica la această promoție. Un parior poate folosi această ofertă de maxim 3 ori în 24 de ore.

Marjă 0%

Betano oferă zilnic posibilitatea de a paria pe cele mai importante evenimente la care marja agenției este 0%. Astfel, beneficiezi de cote excepționale pentru pariurile simple pe fotbal, baschet, tenis și volei. Tot ce trebuie să faci pentru a profita este să pariezi înainte de startul meciului pe evenimentele marcate cu o iconiță portocalie cu 0%.

Miza înapoi la 0-0

Pariorii primesc un ”colac de salvare” din partea agenției Betano dacă pariază înainte de startul unui meci pe opțiunile pauză/final sau scor exact. Dacă rezultatul final al partidei va fi 0-0, atunci jucătorii vor primi înapoi miza plasată.