Betfair

Betfair este cea mai puternică agenție de pariuri prezentă pe piața din România după introducerea licenței de către ONJN. Un nume important la nivel european, casa de pariuri s-a remarcat pe piață cu pariurile de tip exchange (în contrapartidă). Înființată în 2000, Betfair este în acest moment cea mai mare agenție din Marea Britanie și domină piața de pariuri exchange la nivel global.

Site: www.betfair.ro

Rating Sport Betting: A

Licența ONJN: D. 1469 / 21.08.2017

Contact: linia telefonică nu mai este disponibilă / support@betfair.com

Înregistrarea

Deschiderea unui cont nou pe site-ul betfair.ro este foarte simplă. Butonul de înregistrare se află în colțul din dreapta sus al site-ului. Pentru a vă putea înregistra trebuie să completați într-un formular numele și prenumele, data nașterii, adresa, CNP-ul, numărul de telefon, adresa de mail, parola de două ori și o întrebare de securitate cu un răspuns personalizat pentru situația în care vă uitați parola. Apoi va trebui să vă alegeți moneda în care veți gestiona contul Betfair și să introduceți, dacă este cazul, codul promoțional. În pagina următoare puteți deja să vă alimentați noul cont.

Bonusul de bun venit

Bonusul de depunere oferit de Betfair pentru clienții noi este unul consistent. Agenția oferă 50% din valoarea primei depuneri până la 450 de lei. Astfel, dacă la prima depunere alimentați contul dumneavoastră cu 900 de lei, Betfair vă va oferi încă 450 sub formă de bonus. Acesta va fi activat imediat după depunere și nu necesită introducerea unui cod promoțional. Pentru ca bonusul să poată fi retras, suma totală (depunerea plus bonus) trebuie pariată de 4 ori. De exemplu, dacă ați depus 900 de lei și ați primit încă 450 de la agenție, atunci trebuie să rulați în total 1.350 X 4 = 5.400 de lei la pariuri sportive.

Atenție! Din momentul activării bonusului, fiecare jucător are la dispoziție 90 de zile calendaristice pentru a finaliza rulajul, altfel va pierde bonusul și câștigul acumulat până atunci. Suma disponibilă în numerar în cont (bani reali) va fi folosită cu prioritate pentru pariere înainte de a se utiliza banii din bonus. Cota minimă pentru fiecare eveniment de pe bilet trebuie să fie de 1.60.

Pariurile plasate pe produsul Exchange sau prin sistemul de pariuri prin apel telefonic nu se vor califică pentru acastă promoţie şi nu se vor lua în considerare pentru cerinţele de rulaj. În cazul unui pariu anulat, invalidat, refuzat sau non-alergător miza ințială va fi transferată înapoi în portofelul din care a fost folosită – şi progresul rulajului va fi scăzut. Pentru pariurile multiple, cel puţin o selecţie trebuie să fie la o cota mai mare sau egală cu 1.60 pentru a fi luat în considerare la cerinţele de rulaj.

Depuneri

Pentru a profita de cele mai bune cote la Betfair trebuie întâi să depunem fonduri. Butonul pentru depuneri se află tot în colțul din dreapta sus. Suma minimă este de 25 de lei! Avem patru variante prin care ne putem alimenta contul de pe betfair.ro:

  • card de credit/debit
  • paysafecard
  • Neteller
  • Skrill – Moneybookers
  • transfer bancar

După ce ați ales modalitatea prin care vreți să alimentați contul trebuie să vă logați și să alegeți suma pe care doriți să o depuneți. În cazul cardurilor, trebuie mai întâi să adăugați unul, introducând numele de pe card, codul de pe fața acestui și data la care va expira. Cardul dumneavoastră va apărea printre variantele de depunere și nu vă rămâne decât să îl selectați, să scrieți suma pe care doriți s-o alimentați și să completați ultimele 3 cifre din codul de pe verso (CVV2). Suma aleasă va fi urcată instant în cont.

Retrageri

Spre deosebire de depuneri, retragerile nu sunt instante, iar banii ajung în buzunar ceva mai greu, în funcție de modalitatea pe care am ales-o. Fiecare procedură are o durată diferită, însă pentru a putea retrage de la Betfair trebuie să ne verificăm întâi contul. Adică să trimitem documentele necesare pentru ca identitatea noastră să fie verificată: cardul de identitate și/sau cardul pe care îl folosim pentru depuneri/retrageri.

Modalitățile prin care putem retrage bani din contul de pe Betfair sunt următoarele:

  • card de credit/debit: minim 40 de lei în 1-3 zile
  • Neteller: minim 70 de lei instant
  • transfer bancar: minim 60 de lei în 2-5 zilei
  • Skrill: minim 70 de lei instant

Când vine vorba de retragerea de fonduri, Betfair aplică o așa-numită politică cu buclă închisă. Aceasta înseamnă că, dacă ai depus fonduri în cont cu ajutorul unei surse de plată, va trebui să retragi fondurile prin aceeași sursă.

Bonusuri Betfair

Betfair România oferă unele dintre cele mai importante bonusuri pentru pariuri sportive. Pe lângă bonusul de bun venit, agenția online oferă constant promoții valabile pentru clienții vechi și noi la cele mai importante evenimente sportive. Fie că vorbim de freebet-uri, pariuri fără risc sau mize returnate în cazul biletelor pierdute, promoțiile Betfair online atrag un număr important de pasionați ai pariurilor.

Fiecare jucător întregistrat pe betfair.ro are acces la secțiunea de exchange a site-ului. Betfair este singura agenție online licențiată în România care oferă pariuri în contrapartidă. Spre deosebire de pariurile normale, unde jucați contra unei case de pariuri, la exchange jucați contra altor pariori. Toate pariurile de la exchange se fac între jucători cu cote oferite de aceștia, site-ul Betfair fiind doar un mediu legal în care acestea se pot desfășura. Agenția își oprește un procent din fiecare pariu câștigător.

Back și Lay

Pentru fiecare pariu din zona exchange există două variante: back și lay. Pariul back este la fel ca la o agenție normală, când mizați pe orice opțiune de pariuri. Aici vă puteți alege cota, însă ea trebuie să fie mai mică decât cea pentru lay pentru a fi sigur că puteți paria. Dacă optați pentru o cotă mai mare, atunci trebuie să așteptați ca cineva să accepte acea cotă și să parieze lei, altfel pariul va rămâne unmatched.

Pariul de tip lay este efectiv un pariu contra. Dacă optați pentru lay pe un titlu câștigat de Roger Federer la Miami, de fapt mizați ca el să NU se impună și oricine altcineva să pună mâna pe trofeu. Atenție! Spre deosebire de pariurile normale, unde ați fi câștigat miza înmulțită cu cota pentru X2, la pariurile lay suma pe care ați introdus-o este de fapt profitul pe care îl veți obține. Pierderile sunt însă mult mai mari! Astfel, dacă varianta lay pentru un titlu obținut de Federer are cota 8.00 și veți paria 10 lei, de fapt riscați 70 de lei. Asta pentru că veți juca împotriva unui alt parior care a mizat 10 lei pe Federer, iar la cota 8.00 profitul său ar fi de 70 de lei. Profit care îl veți acoperi pentru că ați ales să mergeți pe varianta lay. Deci, dacă Federer nu câștigă aveți un profit de 10 lei, iar dacă pierde veți rămâne fără 70 de lei.

De ce pariem la Betfair?

Oferta de pe betfair.ro este una extrem de bogată care cuprinde o gamă largă de sporturi și un număr important de tipuri de pariuri pentru fiecare partidă, atât pre-live, cât și în secțiunea de pariuri live a site-ului. Cotele pariurilor sunt unele atractive pentru jucătorii care vor să mizeze pe Cota Zilei, Biletul Zilei și celelalte ponturi oferite de tipsterii Pariori.ro.

Printre facilitățile importante pe care le oferă Betfair se numără și opțiunea de Price Rush. În momentul în care dorești să mizezi pe un eveniment, agenția verifică secțiunea de exchange și îți poate mări substanțial profitul pentru acel pariu. Aceste cote mărite sunt oferite pe anumite piețe de fotbal, curse de cai, tenis, golf și baschet și este oferit doar pentru pariuri simple. Selecțiile multiple nu sunt luate în calcul.

Cashout

Pe lângă cote atractive, Betfair oferă și o opțiune din ce în ce mai populară și printre pariorii din România. Este vorba de Cashout sau Închidere Pariu, variantă care îi oferă jucătorului șansa să scape de emoțiile unei partide cu final pe muchie de cuțit. Pentru cei mai puțin familiarizați, opțiunea de Cashout îi permite unui jucător să închidă în orice moment pariul pentru un profit mai mic sau pentru a reduce pierderile. Spre exemplu, dacă am pariat pe victoria lui AC Milan într-un meci cu Juventus, iar scorul este de 1-0 în favoarea noastră. În minutul 85 putem apela la Cashout pentru a câștiga chiar și 90% din suma pe care am fi câștigat-o dacă pariul ar fi fost câștigător la finalul meciului. O variantă care ne poate aduce un profit important, în loc de un pariu pierdut din cauza unui gol egalizator al lui Juventus în prelungirile partidei.

Betfair live video

În plus, jucătorii înregistrați pe betfair.ro pot urmări în timp real meciuri din principalele campionate ale Europei și cele mai importante evenimente sportive din întreaga lume. Un atu uriaș în favoarea agenției, care oferă posibilitatea pariorilor români să observe desfășurarea meciurilor pe care vor să parieze. Pe lângă partide din cele mai tari campionate de fotbal din Europa, agenția transmite numeroase meciuri de tenis, hochei, baschet, volei și multe alte sporturi.

Aplicație

Cotele de la Betfair pot fi jucate și de pe telefonul mobil prin intermediul unor aplicații rapide. Acestea pot fi instalate pe sistemele Android și iOS și oferă aceleași facilități care se regăsesc și pe PC. Prima se numește Betfair Sportsbook app și este pentru clienții care vor să parieze în regim normal, iar cea de-a doua este Betfair Exchange app pentru cei care doresc să parieze în contrapartidă. Site-ul are însă și o platformă mobilă excelentă și poate fi accesat de pe telefon fără a instala aplicația.

Bonus 25 de lei

Betfair oferă în fiecare luni un freebet în valoare de 25 de lei celor care plasează în săptămâna precedentă pariuri în valoare de cel puțin 125 de lei. Sunt luate în calcul numai biletele cu minim 4 selecții din orice sport. Suma de 125 de lei poate fi mizată pe un singur bilet sau pe mai multe, atâta timp cât există cel puțin patru evenimente pe bilet. Cota minimă pentru fiecare eveniment trebuie să fie de 1.50. Bonusul de 25 de lei va fi valabil numai 7 zile și pariorul va rămâne numai cu profitul obținut de pe urma pariului.