Fortuna

Fortuna s-a remarcat rapid pe piața pariurilor din România, unde a pătruns la finalul lui 2015. Agenția cu sediul în Olanda domină piața din Europa Centrală, unde are cel mai mare impact în Cehia, Polonia și Slovacia. În numai doi ani a devenit o casă de pariuri puternică și în România, unde activează atât online, cât și offline. De la începutul lui 2017, Fortuna este unul dintre sponsorii naționalei României. Agenția este și sponsorul principal al primei ligi din Slovacia și colaborează cu echipe importante ca Legia Varșovia sau Slavia Praga.

Site: www.efortuna.ro

Rating Sport Betting:

Licența ONJN: D. 1560 / 25.08.2016

Contact: +40 31 437 85 80 / contact@efortuna.ro

Înregistrarea

Deschiderea unui cont nou pe site-ul efortuna.ro este foarte simplă. Butonul de înregistrare se află în colțul din dreapta sus al site-ului. Pentru a vă putea înregistra trebuie să completați în formular adresa de mail, numele de utilizator cu care vă veți loga, parola, numele și prenumele, adresa, orașul, codul poștal, data nașterii, CNP-ul și numărul de telefon. Tot aici trebuie să treceți și codul promoțional, dacă în perioada în care vă înregistrați vreți să beneficiați de o promoție activă de pe site-ul Fortuna.

Bonusul de bun venit

Spre deosebire de alte case de pariuri, care oferă un bonus suplimentar în funcție de suma depusă, Fortuna acordă clienților noi un pariu fără risc de până la 300 de lei. Asta înseamnă că pentru primul pariu plasat după deschiderea contului veți primi banii înapoi, în limita a 300 de lei, în cazul în care acesta este necâștigător. Iar dacă va fi câștigător, atunci bonusul este considerat finalizat și nu mai trebuie să îndepliniți alte cerințe.

Dacă ați pierdut pariul fără risc și ați primit înapoi suma pariată, aceasta trebuie rulată de cinci ori înainte de a putea fi retrasă. Adică trebuie să pariați 300 x 5 = 1.500 de lei. Vor fi luate în calcul numai evenimentele cu o cotă de cel puțin 1.50, însă nu și pariurile combinate LIVE și pre-meci. Bonusul trebuie rulat în cel mult 30 de zile, altfel toate câștigurile acumulate vor fi pierdute. În cazul în care un eveniment se regăsește pe mai multe bilete, numai primul bilet va fi contorizat la rulaj.

Atenție! Puteți plasa doar un singur pariu gratuit fără risc. Astfel, dacă folosiți opțiunea de cashout, nu veți mai beneficia de bonusul de bun venit. De asemenea, dacă pariul este anulat (void), miza este returnată sub formă de bani reali, iar pariul fără risc este considerat încheiat.

Depuneri

Pentru a profita de cele mai bune cote la Fortuna trebuie întâi să depunem fonduri. Butonul pentru depuneri se află tot în colțul din dreapta sus. Suma minimă este de 10 de lei! Avem șase variante prin care ne putem alimenta contul de pe efortuna.ro:

 • card de credit/debit VISA
 • card de credit/debit MasterCard
 • paysafecard
 • Skrill – Moneybookers
 • Neteller
 • Cashpoint

După ce ați ales modalitatea prin care vreți să alimentați contul trebuie să vă logați și să alegeeți suma pe care doriți să o depuneți. În cazul cardurilor, trebuie mai întâi să adăugați unul, introducând numele de pe card, codul de pe fața acestui și data la care va expira. Cardul dumneavoastră va apărea printre variantele de depunere și nu vă rămâne decât să îl selectați, să scrieți suma pe care doriți s-o alimentați și să completați ultimele 3 cifre din codul de pe verso (CVV2). Suma aleasă va fi urcată instant în cont.

Retrageri

Spre deosebire de depuneri, retragerile nu sunt instante, iar banii ajung în buzunar ceva mai greu, în funcție de modalitatea pe care am ales-o. Fiecare procedură are o durată diferită, însă pentru a putea retrage de la eFortuna trebuie să ne verificăm întâi contul. Adică să trimitem documentele necesare pentru ca identitatea noastră să fie verificată: cardul de identitate și/sau cardul pe care îl folosim pentru depuneri/retrageri. Atenție, Fortuna analizează intern fiecare cerere de retragere, iar acest proces poate dura până la 72 de ore.

Modalitățile prin care putem retrage bani din contul de pe efortuna.ro sunt următoarele:

 • card de credit/debit VISA: minim 50 de lei în 2-5 zile
 • card de credit/debit MasterCard: minim 50 de lei în 2-5 zile
 • Skrill – Moneybookers: minim 50 de lei instant
 • Neteller: minim 50 de lei instant
 • transfer bancar: minim 100 de lei în 2-5 zile
 • Cashpoint: minim 10 lei instant

Bonusuri Fortuna

Fortuna România oferă unele dintre cele mai importante bonusuri pentru pariuri sportive. Pe lângă bonusul de bun venit, agenția online oferă constant promoții valabile pentru clienții vechi și noi la cele mai importante evenimente sportive. Fie că vorbim de freebet-uri, pariuri fără risc sau mize returnate în cazul biletelor pierdute, promoțiile Fortuna online atrag un număr important de pasionați ai pariurilor.

Fiecare jucător întregistrat pe efortuna.ro beneficiază nu doar de bonusul de bun venit, ci și de un promo special pentru biletele plasate în funcție de numărul de evenimente. Astfel, biletele câștigătoare cu cel puțin 5 evenimente din fotbal vor primi un bonus suplimentar începând cu 5%. Cel mai mult vor avea de câștigat pariorii cu bilete de 14 evenimente, care vor aduce un plus de 60%!

Cum se acordă bonusurile:

 • 5 evenimente – +5%
 • 6 evenimente – +10%
 • 7 evenimente – +15%
 • 8 evenimente – +20%
 • 9 evenimente – +25%
 • 10 evenimente – +30%
 • 11 evenimente – +35%
 • 12 evenimente – +40%
 • 13 evenimente – +50%
 • 14 evenimente – +60%

Pentru ca biletul plasat să fie luat în calcul la promoție, acesta trebuie să conțină numai meciuri din fotbal cu o cotă minimă de 1.30 pentru fiecare selecție. Miza minimă trebuie să fie și ea de 4 lei. Dacă unul dintre evenimente primește cota 1.00, atunci va trebui să contactați Serviciul de Asistență Clienți pentru a vă putea încadra la un bonus imediat inferior cu cota rămasă pe bilet. Pariurile trebuie plasate cu bani reali și nu vor fi luate în calcul dacă s-a folosit opțiunea de Cashout. În plus, pariurile de tip sistem nu se încadrează la această promoție. Suma maximă care poate fi obținută din bonus este de 10.000 de lei. Promoția poate fi folosită de mai multe ori de către același jucător.

De ce pariem la Fortuna?

Oferta de pe efortuna.ro este una extrem de bogată care cuprinde o gamă largă de sporturi și un număr important de tipuri de pariuri pentru fiecare partidă, atât pre-live, cât și în secțiunea de pariuri live a site-ului. Cotele pariurilor sunt unele atractive pentru jucătorii care vor să mizeze pe Cota Zilei, Biletul Zilei și celelalte ponturi oferite de tipsterii Pariori.ro.

Printre facilitățile importante pe care le oferă Fortuna se numără și posibilitatea de a profita de parteneriatul important pe care agenția îl are cu echipa României. Astfel, în preajma meciurilor naționalei, pariorii pot beneficia de pachete speciale care poartă denumirea jucătorilor. Acestea oferă de obicei freebet-uri consistente și pariuri fără risc pentru online, dar și câștiguri substanțiale pentru cei care vor să parieze la agențiile terestre.

Cashout

Pe lângă cote atractive, Fortuna oferă și o opțiune din ce în ce mai populară și printre pariorii din România. Este vorba de Cashout sau Închidere Pariu, variantă care îi oferă jucătorului șansa să scape de emoțiile unei partide cu final pe muchie de cuțit. Pentru cei mai puțin familiarizați, opțiunea de Cashout îi permite unui jucător să închidă în orice moment pariul pentru un profit mai mic sau pentru a reduce pierderile. Spre exemplu, dacă am pariat pe victoria lui AC Milan într-un meci cu Juventus, iar scorul este de 1-0 în favoarea noastră. În minutul 85 putem apela la Cashout pentru a câștiga chiar și 90% din suma pe care am fi câștigat-o dacă pariul ar fi fost câștigător la finalul meciului. O variantă care ne poate aduce un profit important, în loc de un pariu pierdut din cauza unui gol egalizator al lui Juventus în prelungirile partidei.

Pariuri de pe mobil

Cotele de la Fortuna pot fi jucate și de pe telefonul mobil prin intermediul site-ului care oferă aceleași facilități care se regăsesc și pe PC. Fortuna nu are încă o aplicație specială pentru telefon, însă platformă mobilă este excelentă și poate fi accesată cu ușurință de pe smartphone.

Joacă Asigurat

Fortuna oferă o șansă în plus pariorilor care au ghinionul de a pierde un bilet din cauza unui eveniment necâștigător. Plasează un pariu cu exact 4 meciuri și, dacă numai unul dintree ele este pierdut, agenția Fortuna îți returnează miza sub formă de bonus în limita a 20 de lei pe bilet. Miza minimă este de un leu, iar cota totală trebuie să fie mai mare sau egală cu 5.00. Dacă unul dintre evenimente primește cota 1.00, atunci biletul nu se va mai califica la această promoție. Un parior poate folosi această ofertă de 10 ori. Fiecare freebet trebuie plasat în întregime pe cote de maxim 8.00 și este valabil numai 7 zile. Valoarea lui nu reprezintă o sumă returnabilă, iar jucătorul va rămâne doar cu eventualul profit după stabilirea pariului.

Cashpoint

Pentru că oferă servicii atât online, cât și offline, Fortuna le permite clienților să utilizeze metoda Cashpoint pentru a depune sau retrage bani din conturile de pe site. Suma minimă în ambele cazuri este de 10 lei, iar cea maximă acceptată este de 30.000 de lei. Pentru a putea efectua retrageri de la agenție, un jucător trebuie să fi făcut cel puțin o depunere folosind această metodă. Depunerile pot fi făcute doar de către titularii conturilor și numai pe baza actului de identitate, în timp ce la retrageri trebui prezentat, pe lângă cartea de identitate și codul de rezervare obținut în prealabil.