NetBet

NetBet este una dintre primele case de pariuri online care a obținut licența ONJN de a activa pe teritoriul României. Înființată în 2001, agenția cu sediul în Malta a pătruns în mediul online cinci ani mai târziu, iar din 2015 activează și în România. Este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din Europa și, din sezonul 2015/2016, NetBet România este sponsorul formației FCSB. De-a lungul timpului, NetBet a mai colaborat cu echipe ca WBA, Ajaccio sau Saint Etienne.

Site: www.netbet.ro

Rating Sport Betting: D+

Licența ONJN: D.1279 /29.06.2016

Contact: +40 316 300 249 / contact@netbet.ro

Înregistrarea

Deschiderea unui cont nou pe site-ul netbet.ro este foarte simplă. Butonul de înregistrare se află în colțul din dreapta sus al site-ului. Inițial trebuie să completetată numai adresa de mail, parola și moneda în care urmează să gestionați banii din cont. În următorul meniu veți trece numele și prenumele, data nașterii și veți alege numele userului pe care le veți folosi ca să te loghezi. Apoi, introduceți CNP-ul, numărul de telefon și adresa. Vă puteți loga pe netbet.ro folosind atât userul, cât și adresa de mail cu care v-ați înregistrat.

Bonusul de bun venit

Bonusul de depunere oferit de NetBet pentru clienții noi este unul consistent. În funcție de sumele depuse, acesta poate ajunge până la 1.500 de lei. Spre deosebire de alte agenții de pariuri care oferă bonusul de bun venit pentru prima depunere, NetBet bonus este valabil pentru primele 5 alimentări ale contului! Trebuie să introduceți de fiecare dată codul bonus pentru a activa promoția. Astfel, pentru fiecare dintre primele cinci depuneri primiți un bonus de 100% după cum urmează:

 • Depunerea nr. 1 – Codul Bonus: NETBET1, Suma maximă: 450 de lei
 • Depunerea nr. 2 – Codul Bonus: NETBET2, Suma maximă: 100 de lei
 • Depunerea nr. 3 – Codul Bonus: NETBET3, Suma maximă: 200 de lei
 • Depunerea nr. 4 – Codul Bonus: NETBET4, Suma maximă: 300 de lei
 • Depunerea nr. 5 – Codul Bonus: NETBET5, Suma maximă: 450 de lei

Obligatoriu! Codurile bonus trebuie introduse înainte de fiecare alimentare. Bonusul va fi creditat în mod automat în balanță după ce jucătorul a rulat întreaga sumă o singură dată la cote de minim 1.60 și toate pariurile eligibile au fost stabilite. Pariurile multiple, plasate pe același eveniment, nu vor contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere. De asemenea, pariurile simple de tip handicap și peste/sub nu vor fi luate în calcul. În cazul în care s-a apelat la Cashout, pariul nu va mai contribui la îndeplinirea cerințelor de pariere aferente bonusului.

Cerințele trebuie îndeplinite în termen de 60 de zile din momentul efectuării depozitului, altfel bonusul va fi anulat! Pentru a putea retrage, jucătorii trebuie să parieze depozitul și bonusul de patru ori pentru a completa cerințele de pariere pe evenimente a căror cotă este de minim 1.60. Jucătorii care au înregistrat o cerere de retragere după ce au efectuat primul, al doilea, al treilea sau al patrulea depoziit nu vor mai putea beneficia de celelalte bonusuri din pachetul de bun venit.

Depuneri

Pentru a profita de cele mai bune cote la NetBet trebuie întâi să depunem fonduri. Butonul pentru depuneri se află tot în colțul din dreapta sus. Suma minimă este de 20 de lei! Avem opt variante prin care ne putem alimenta contul de pe netbet.ro:

 • – card de credit/debit (VISA, VISA Electron, Solo Switch, MasterCard, Maestro, Diners Club, EcoCard sau Entropay)
 • paysafecard
 • Smith&Smith
 • Skrill – Moneybookers
 • Skrill 1-Tap
 • Neteller
 • Cash Card Netbet
 • Trustly
 • transfer bancar
 • Fast Bank Transfer

După ce ați ales modalitatea prin care vreți să alimentați contul trebuie să vă logați sau, în cazul cardurilor, să completați numărul de pe fața acestuia și ultimele 3 cifre din codul de pe verso (CVV2). Suma aleasă va fi urcată instant în cont.

Retrageri

Spre deosebire de depuneri, retragerile nu sunt instante, iar banii ajung în buzunar ceva mai greu, în funcție de modalitatea pe care am ales-o. Fiecare procedură are o durată diferită, însă pentru a putea retrage de la NetBet trebuie să ne verificăm întâi contul. Adică să trimitem documentele necesare pentru ca identitatea noastră să fie verificată: cardul de identitate și/sau cardul pe care îl folosim pentru depuneri/retrageri. Modalitățile prin care putem retrage bani din contul de pe netbet.ro sunt următoarele:

 • card de credit/debit (VISA, VISA Electron, Solo Switch, MasterCard, Maestro, Diners Club, EcoCard sau Entropay): minim 80 de lei în 4-8 zile
 • paysafecard: minim 20 de lei în 2-4 zile
 • Smith&Smith: minim 50 de lei în 2-4 zile
 • Skrill – Moneybookers: minim 20 de lei în 2-4 zile
 • Skrill 1-Tap: minim 20 de lei în 2-4 zile
 • Neteller: minim 80 de lei în 2-4 zile
 • Cash Card Netbet: minim 20 de lei în 2-4 zile
 • Trustly: minim 80 de lei în 4-12 zile
 • transfer bancar: minim 80 de lei în 4-12 zile
 • Fast Bank Transfer: minim 80 de lei 4-12 zile

Bonusuri NetBet

NetBet România oferă unele dintre cele mai importante bonusuri pentru pariuri sportive. Pe lângă bonusul de bun venit, agenția online oferă constant promoții valabile pentru clienții vechi și noi la cele mai importante evenimente sportive. Fie că vorbim de freebet-uri, pariuri fără risc sau mize returnate în cazul biletelor pierdute, promoțiile NetBet online atrag un număr important de pasionați ai pariurilor.

Fiecare jucător întregistrat pe netbet.ro beneficiază nu doar de bonusul de bun venit, ci și de un freebet de 40 de lei la primul pariu plasat de pe telefonul mobil. Pentru a profita de ofertă trebuie să vă înscrieți la aceasta în pagina de promoții și să plasați de pe telefon un pariu de minim 40 de lei pe orice eveniment sportiv cu o cotă minimă de 1.60. Freebet-ul va fi creditat în cont în cel mult 24 de ore de la stabilirea pariului plasat. Freebet-ul poate fi utilizat în teremen de 7 zile, iar pariorul va trebui să îl folosească integral pe un singur eveniment. În cazul în care pariul va fi câștigător, contul său va fi creditat cu profitul (suma câștigată – freebet-ul pariat).

De ce pariem la NetBet?

Oferta de pe netbet.ro este una extrem de bogată care cuprinde o gamă largă de sporturi și un număr important de tipuri de pariuri pentru fiecare partidă, atât pre-live, cât și în secțiunea de pariuri live a site-ului. Cotele pariurilor sunt unele atractive pentru jucătorii care vor să mizeze pe Cota Zilei, Biletul Zilei și celelalte ponturi oferite de tipsterii Pariori.ro.

Printre facilitățile importante pe care le oferă NetBet se numără și posibilitatea de a căuta un eveniment sportiv prin funcția ”Căutare pariuri” din stânga ecranului. O modalitate rapidă prin care pariorii pot ajunge mai rapid la meciuri, mai ales atunci când până la startul partidei mai este foarte puțin timp. Pentru a asigura accesul cât mai rapid al clienților săi la principalele evenimente ale zilei, NetBet oferă în partea din stânga a site-ului un meniu care include cele mai populare competiții de pe site, adică Liga 1, Champions League și Europa League, principalele campionate de fotbal, turneele de tenis din săptămâna respectivă și alte evenimente sportive ce au atras deja numeroase pariuri.

NetBet TV

În plus, jucătorii înregistrați pe netbet.ro pot urmări în timp real meciuri din principalele campionate ale Europei și cele mai importante evenimente sportive din întreaga lume. Un atu uriaș în favoarea agenției, care oferă posibilitatea pariorilor români să observe desfășurarea meciurilor pe care vor să parieze. Iată cele mai tari evenimente pe care le putem urmări live în timp ce pariem pe netbet.ro:

Fotbal

 • meciuri din cinci dintre cele mai puternice ligi europene: La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Super Lig, Primeira Liga
 • meciuri din cele mai tari divizii secunde europene: Championship și Serie B
 • cele mai tari cupe continentale: Cupa Olandei, Cupa Regelui din Spania, Cupa Franței, Cupa Ligii Franței Cupa Italiei, Cupa Portugaliei, Cupa Ligii Angliei, Cupa Turciei, Cupa și Supercupa României, preliminariile Ligii Campionilor și Europa League

Tenis

 • Wimbledon
 • Cupa Davis și Cupa Fed
 • turnee ATP 250 series, WTA Premier, WTA International WTA 125k series

Baschet

 • FIBA Internațional

Handbal

 • Campionatul Mondial (masculin)
 • Liga Campionilor (feminin)

Hochei

 • KHL

Cashout

Pe lângă cote atractive, NetBet oferă și o opțiune din ce în ce mai populară și printre pariorii din România. Este vorba de Cashout sau Închidere Pariu, variantă care îi oferă jucătorului șansa să scape de emoțiile unei partide cu final pe muchie de cuțit. Pentru cei mai puțin familiarizați, opțiunea de Cashout îi permite unui jucător să închidă în orice moment pariul pentru un profit mai mic sau pentru a reduce pierderile. Spre exemplu, dacă am pariat pe victoria lui AC Milan într-un meci cu Juventus, iar scorul este de 1-0 în favoarea noastră. În minutul 85 putem apela la Cashout pentru a câștiga chiar și 90% din suma pe care am fi câștigat-o dacă pariul ar fi fost câștigător la finalul meciului. O variantă care ne poate aduce un profit important, în loc de un pariu pierdut din cauza unui gol egalizator al lui Juventus în prelungirile partidei.

Aplicație

Cotele de la NetBet pot fi jucate și de pe telefonul mobil prin intermediul unei aplicații rapide. Aceasta poate fi instalată pe sistemele Android și iOS și oferă aceleași facilități care se regăsesc și pe PC. Site-ul are însă și o platformă mobilă excelentă și poate fi accesat de pe telefon fără a instala aplicația. Fiecare jucător întregistrat pe netbet.ro beneficiază și de un freebet de 40 de lei la primul pariu plasat de pe telefonul mobil.

Clubul VIP

NetBet oferă posibilitatea pariorilor să se înscrie în Clubul VIP al site-ului, unde pot beneficia de invitații la evenimente sportive, bonusuri și cadouri exclusive. În curând, aceștia vor putea paria și prin telefon. În cazul în care nu aveți acces la internet, un manager VIP va prelua pariul prin telefon și îl va plasa pentru jucător.