Superbet

Superbet s-a remarcat pe piața din România în special prin oferta din agențiile terestre. A sponsorizat de-a lungul timpului mai multe grupări din Liga 1, Petrolul, Ceahlăul sau Rapid, reluând parteneriatul cu formația din Giulești la începutul acestui sezon, deși ”vișiniii” evoluează în Liga 4. În cadrul galei CEEGC Awards 2017, Superbet a câștigat premiul pentru ”Cel mai bun operator de pariuri sportive din Europa Centrală și de Est”. Superbet își propune dezvoltarea site-ului și se va lansa pe piața online și offline din Polonia, urmând ca în scurt timp să intre și în alte piețe din Centrul și Vestul Europei. Mai mult, agenția a intrat în ultiima etapă a negocierilor pentru obținerea licenței de operare pariuri online în Gibraltar și va deveni primul business din Europa Centrală și de Est care intră în acest cerc select supus celor mai stricte legislații din lume în materie de gambling online.

Site: superbet.ro

Rating Sport Betting:

Licența ONJN: D. 1562 / 25.08.2016

Contact: 021.1226 / suport@superbet.ro

 

Înregistrarea

Deschiderea unui cont nou pe site-ul Superbet este foarte simplă. Butonul de înregistrare se află în bara de sus a site-ului în imediata apropiere a siglei agenției. Pentru a vă putea înregistra trebuie să completați un formular cu trei pași. În prima parte va trebui să scrieți adresa de mail, numele și prenumele. La pasul a doua veți introduce CNP-ul dumneavoastră, județul, orașul, adresa și numărul de telefon. Ultimul pas va fi alegerea unui nume de utilizator și a unei parole pe care o veți introduce de două ori.

Bonusul de bun venit

Spre deosebire de alte case de pariuri, care acordă un bonus suplimentar în funcție de suma depusă, Superbet oferă clienților noi un pariu fără risc de 50% în limita a 250 de lei. Asta înseamnă că, dacă pentru primul pariu plasat ați mizat 500 de lei, veți primi înapoi 50% din bani, adică 250 de lei, în cazul în care acesta este necâștigător. Iar dacă va fi câștigător, atunci bonusul este considerat finalizat și nu mai trebuie să îndepliniți alte cerințe.

Atenție! Din momentul activării bonusului, fiecare jucător are la dispoziție 30 de zile calendaristice pentru a finaliza rulajul, altfel va pierde bonusul și câștigul acumulat până atunci. Banii trebuie rulați de 5 ori înainte de a fi retrași, adică 250 X 5 = 1.250 de lei. Cota minimă pentru fiecare eveniment de pe bilet trebuie să fie de 1.50. Biletele care conțin meciuri de la categoria ”Super Cotă” și au cota totală sub 4.00 nu sunt luate în considerare la cerințele de rulare. Nu poți retrage banii până la terminarea rulajului sau la expirarea celor 30 de zile. Bonusul se poate anula contactând departamentul de relații pentru clienți al site-ului Superbet.

Depuneri

Pentru a profita de cele mai bune cote la Superbet trebuie întâi să depunem fonduri. Butonul pentru depuneri se află tot în bara de sus a site-ului lângă sigla agenției. Suma minimă este de 10 de lei în agenție și de 20 de lei prin celelalte metode! Avem șapte variante prin care ne putem alimenta contul de pe Superbet:

 • card de credit/debit VISA
 • card de credit/debit Mastercard
 • paysafecard
 • Skrill – Moneybookers
 • Neteller
 • transfer bancar
 • direct la agențiile Superbet

Mai întâi trebuie să alegeți dintre 3 variante de depunere, online, transfer bancar sau la agenție. După ce ați ales să alimentați contul online va trebui să introduceți suma. Apoi trebuie să vă logați sau, în cazul cardurilor, să completați numărul de pe fața acestuia și ultimele 3 cifre din codul de pe verso (CVV2). Suma aleasă va fi urcată instant în cont.

Retrageri

Spre deosebire de depuneri, retragerile nu sunt instante, iar banii ajung în buzunar ceva mai greu, în funcție de modalitatea pe care am ales-o. Fiecare procedură are o durată diferită, însă pentru a putea retrage de la Betano trebuie să ne verificăm întâi contul. Adică să trimitem documentele necesare pentru ca identitatea noastră să fie verificată: cardul de identitate și/sau cardul pe care îl folosim pentru depuneri/retrageri.

Modalitățile prin care putem retrage bani din contul de pe superbet.ro sunt următoarele:

 • card de credit/debit VISA: minim 20 de lei în 3-6 zile
 • card de credit/debit MasterCard: minim 20 de lei în 3-6 zile
 • Skrill – Moneybookers: minim 20 de lei instant
 • Neteller: minim 20 de lei instant
 • transfer bancar: minim 20 de lei într-o zi
 • direct la agențiile Superbet

Bonusuri Superbet

Superbet România oferă unele dintre cele mai importante bonusuri pentru pariuri sportive atât online, cât și în agențiile offline. Pe lângă bonusul de bun venit, casa de pariuri oferă promoții valabile pentru clienții vechi la cele mai importante evenimente sportive. Fie că vorbim de freebet-uri, pariuri fără risc sau mize returnate în cazul biletelor pierdute, promoțiile Superbet online atrag un număr important de pasionați ai pariurilor.

Fiecare jucător întregistrat pe superbet.ro beneficiază nu doar de bonusul de bun venit, ci și de pariuri speciale zi de zi. Cele mai importante evenimente și competiții sunt marcate cu o steluță pe site și oferă o listă cu pariuri suplimentare pentru meciurile respective. Pentru fotbal puteți paria pe primul eveniment în meci, când se marchează primul gol, marcatori, cartonașe, pariuri combinate etc, în timp ce pe tenis puteți miza pe duble greșeli, ași, lovituri câștigătoare, pariuri combinate etc. Pariurile speciale din fiecare zi oferite de superbet.ro pot fi accesat din colțul din dreapta sus al site-ului cu un click pe butonul ”Speciale”.

De ce pariem la Superbet?

Oferta de pe superbet.ro este una extrem de bogată care cuprinde o gamă largă de sporturi și un număr important de tipuri de pariuri pentru fiecare partidă, atât pre-live, cât și în secțiunea de pariuri live a site-ului. Cotele pariurilor sunt unele atractive pentru jucătorii care vor să mizeze pe Cota Zilei, Biletul Zilei și celelalte ponturi oferite de tipsterii Pariori.ro.

Printre facilitățile importante pe care le oferă Betano este și opțiunea ”Super 6”, care vă permite să plasați un bilet fix în fiecare zi cu 6 partide echilibrate alese special de casa de pariuri. Pentru fiecare dintre cele șase pariuri trebuie să alegeți rezultatul final, 1X2, fiecare variantă având cota 2.80. Asta înseamnă că biletul va avea o cotă finală de aproximativ 482.00 și cu o miză fixă de un leu. Super 6 poate fi jucat atât online, cât și offline, însă avantajul plasării pariului pe site este că evitați taxele aferente unui bilet plasat la agenție, cele care reduc câștigul de la 482 de lei la 459 de lei.

Super Cota

Este o selecție de pariuri din oferta zilnică pe care Superbet le propune atât în formulă standard, dar și la cote mult mai bune, pentru pariurile pe rezultat final. Promoția include în fiecare zi dueluri din orice sport aflat în ofertă și aveți posibilitatea de a le combina cu oricare alte evenimente. E posibil chiar și să combinați între ele pariurile pe rezultate finale sau șansă dublă din Super Cota.

Super Extra

Tot despre o selecție de pariuri la cote mărite este vorba și în oferta permanentă Super Extra. Aici găsiți mai multe pariuri pe rezultat final la cote mai mari decât în oferta obișnuită. Pe biletele care conțin pariuri din această selecție trebuie să pariați cel puțin șase evenimente, adică un meci din oferta Super Extra și cel puțin alte cinci meciuri, fiecare cu o cotă minimă 1.10. Dacă pe un bilet se află un meci Super Extra + minim alte 5 meciuri, fiecare cu o cotă minimă de 1.10, următoarele meciuri pe care le adăugați pot avea și cotă mai mică de 1.10.

Pariuri de pe mobil

Cotele de la Superbet pot fi jucate și de pe telefonul mobil prin intermediul site-ului care oferă aceleași facilități care se regăsesc și pe PC. Superbet nu are încă o aplicație specială pentru telefon, însă platformă mobilă este excelentă și poate fi accesată cu ușurință de pe smartphone.

Suport pe WhatsApp

Superbet le oferă posibilitatea pariorilor de a contacta rapid Serviciul de Relații cu Clienții prin aplicația de WhatsApp. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați în agendă numărul 0725.154.154, iar un operator vă va răspunde rapid la orice oră. Pe lângă WhatsApp, puteți primi ajutor prin live chat, mail sau prin telefon.

Depunere la sediul agențiilor

Pentru că a pornit ca o agenție stradală, Superbet beneficiază de sute de agenții terestre pe teritoriul României, care s-au transformat și în locații unde clienții online ai casei de pariuri își pot depune banii dacă nu doresc să apeleze la carduri sau alte metode de plată. Pentru a vă alimenta contul online trebuie să vă prezentați la sediul unei ageenții cu numele de utilizator și un act de identitate. Dacă depunerile se fac instantaneu în cont, retragerile sunt programate. Există două tipuri de retrageri la agenție, cele cash și cele instant. Pentru cele cash este nevoie de o zi din momentul în care ați formulat cererea și până când vă puteți ridica banii de la agenție. Astfel, dacă ați retras depus cererea luni, marți vă puteți prezenta la sediul agenției pe care ați ales-o pentru a vă ridica banii. Atenție! Aveți la dispoziție cel mult două zile pentru a vă ridica banii, altfel retragerea va fi anulată, iar suma va reveni în contul de pe site. Retragerile instant se pot efectua în aceeași zi cu cererea de pe site, însă puteți face doar una pe zi, iar suma maximă este de 250 de lei.