Unibet

Unibet este una dintre cele mai puternice case de pariuri la nivel european care activează cu licență și pe teritoriul României. Înființată în 1997, agenția a intrat pe piața online doi ani mai târziu și de atunci a reușit performanța de obține de opt ori titlul de cea mai bună casă de pariuri la International Gaming Awards. În anii trecuți a fost sponsorul principal al celor de la Rapid, iar în prezent are ca ambasadori doi dintre foștii mari fotbaliști ai României, Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu.

Site: www.unibet.ro

Rating Sport Betting: B

Licența ONJN: D. 1564 / 25.08.2016

Contact: linia telefonică nu mai este disponibilă / info-ro@unibetsupport.com

 

Înregistrarea

Deschiderea unui cont nou pe site-ul unibet.ro este foarte simplă. Butonul de înregistrare se află în colțul din dreapta sus al site-ului. Pentru a vă putea înregistra trebuie să completați un formular cu patru pași. Prima dată va trebui să alegeți oferta de care doriți să beneficiați și să treceți numele și prenumele adresa de mail, data nașterii și CNP-ul. Apoi scrieți adresa, codul poștal, orașul și numărul de telefon. La pasul trei vă alegeți numele de utilizator, parola, dar și o întrebare de securitate și un răspuns specific care vă vor ajuta să vă recuperați parola în caz că o uitați. Ultima pagină este cea în care trebuie să acceptați termenii și condițiile site-ului înaintea deschiderii contului.

Bonusul de bun venit

Spre deosebire de alte case de pariuri, care oferă un bonus suplimentar în funcție de suma depusă, Unibet acordă clienților noi un pariu fără risc de până la 250 de lei. Asta înseamnă că pentru primul pariu plasat după deschiderea contului veți primi banii înapoi, în limita a 250 de lei, în cazul în care acesta este necâștigător. Iar dacă va fi câștigător, atunci bonusul este considerat finalizat și nu mai trebuie să îndepliniți alte cerințe.

Dacă ați pierdut pariul fără risc și ați primit înapoi suma pariată, aceasta trebuie rulată de trei ori înainte de a putea fi retrasă. Adică trebuie să pariați 250 x 3 = 750 de lei. Vor fi luate în calcul toate evenimentele cu o cotă de cel puțin 1.40, live sau pre-meci. Bonusul trebuie rulat în cel mult 30 de zile, altfel toate câștigurile acumulate vor fi pierdute.

Atenție! Puteți plasa doar un singur pariu gratuit fără risc. Dacă ați pierdut și alegeți să pariați bonusul pe mai multe bilete, fiecare pariu trebuie plasat pe piețe diferite.

Depuneri

Pentru a profita de cele mai bune cote la Unibet trebuie întâi să depunem fonduri. Butonul pentru depuneri se află tot în colțul din dreapta sus. Suma minimă este de 25 de lei! Avem patru variante prin care ne putem alimenta contul de pe unibet.ro:

  • card de credit/debit (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, EntroPay)
  • paysafecard
  • Trustly
  • transfer bancar

După ce ați ales modalitatea prin care vreți să alimentați contul trebuie să vă logați și să alegeeți suma pe care doriți să o depuneți. În cazul cardurilor, trebuie mai întâi să adăugați unul, introducând numele de pe card, codul de pe fața acestui și data la care va expira. Cardul dumneavoastră va apărea printre variantele de depunere și nu vă rămâne decât să îl selectați, să scrieți suma pe care doriți s-o alimentați și să completați ultimele 3 cifre din codul de pe verso (CVV2). Suma aleasă va fi urcată instant în cont.

Retrageri

Spre deosebire de depuneri, retragerile nu sunt instante, iar banii ajung în buzunar ceva mai greu, în funcție de modalitatea pe care am ales-o. Fiecare procedură are o durată diferită, însă pentru a putea retrage de la Unibet trebuie să ne verificăm întâi contul. Adică să trimitem documentele necesare pentru ca identitatea noastră să fie verificată: cardul de identitate și/sau cardul pe care îl folosim pentru depuneri/retrageri.

Modalitățile prin care putem retrage bani din contul de pe Unibet sunt următoarele:

  • card de credit/debit (VISA, VISA Electron, Maestro, EntroPay): minim 65 de lei în 1-3 zile
  • Neteller: minim 65 de lei în 12 ore
  • transfer bancar: minim 65 de lei în 1-3 zile

Bonusuri Unibet

Unibet România oferă unele dintre cele mai importante bonusuri pentru pariuri sportive. Pe lângă bonusul de bun venit, agenția online oferă constant promoții valabile pentru clienții vechi și noi la cele mai importante evenimente sportive. Fie că vorbim de freebet-uri, pariuri fără risc sau mize returnate în cazul biletelor pierdute, promoțiile Unibet online atrag un număr important de pasionați ai pariurilor.

Fiecare jucător întregistrat pe unibet.ro beneficiază nu doar de bonusul de bun venit, ci și de un pariu fără risc de 50 de lei la primul pariu plasat de pe telefonul mobil. Pentru a profita de ofertă trebuie să plasați de pe telefon un pariu de minim 50 de lei pe orice eveniment sportiv. Banii vor fi creditați în cont în cel mult 48 de ore dacă pariul plasat este pierdut. Dacă pariul este câștigător, atunci bonusul este considerat finalizat și nu mai trebuie să îndepliniți alte cerințe. Bonusul trebuie rulat de 3 ori pe cote de cel puțin 1.40 înainte de a putea fi retras.

De ce pariem la Unibet?

Oferta de pe unibet.ro este una extrem de bogată care cuprinde o gamă largă de sporturi și un număr important de tipuri de pariuri pentru fiecare partidă, atât pre-live, cât și în secțiunea de pariuri live a site-ului. Cotele pariurilor sunt unele atractive pentru jucătorii care vor să mizeze pe Cota Zilei, Biletul Zilei și celelalte ponturi oferite de tipsterii Pariori.ro.

Printre facilitățile importante pe care le oferă Unibet se numără și posibilitatea de a profita de pe urma recomandării agenției. Intrați pe secțiunea ”Recomandă un prieten” unde veți avea posibilitatea să invitați 5 prieteni să se înregistreze pe site-ul unibet.ro. După ce îți vor deschide cont și vor îndeplini cerințele de rulare ale bonusului, veți primit câte 150 de lei pentru fiecare prieten. Adică un total de 750 de lei!

Prietenii trebuie să se înregistreze prin intermediul link-ului primit pe mail în termen de 30 de zile. După ce au îndeplinit cerințele de rulare ale bonusului, veți primi un bonus de 150 de lei pentru fiecare. Banii pot fi pariați sau rulați imediat fără alte cerințe de rulare!

Cashout

Pe lângă cote atractive, Unibet oferă și o opțiune din ce în ce mai populară și printre pariorii din România. Este vorba de Cashout sau Închidere Pariu, variantă care îi oferă jucătorului șansa să scape de emoțiile unei partide cu final pe muchie de cuțit. Pentru cei mai puțin familiarizați, opțiunea de Cashout îi permite unui jucător să închidă în orice moment pariul pentru un profit mai mic sau pentru a reduce pierderile. Spre exemplu, dacă am pariat pe victoria lui AC Milan într-un meci cu Juventus, iar scorul este de 1-0 în favoarea noastră. În minutul 85 putem apela la Cashout pentru a câștiga chiar și 90% din suma pe care am fi câștigat-o dacă pariul ar fi fost câștigător la finalul meciului. O variantă care ne poate aduce un profit important, în loc de un pariu pierdut din cauza unui gol egalizator al lui Juventus în prelungirile partidei.

Unibet TV

În plus, jucătorii înregistrați pe unibet.ro pot urmări în timp real meciuri din principalele campionate ale Europei și cele mai importante evenimente sportive din întreaga lume. Un atu uriaș în favoarea agenției, care oferă posibilitatea pariorilor români să observe desfășurarea meciurilor pe care vor să parieze. Pe lângă partide din cele mai tari campionate de fotbal din Europa, agenția transmite numeroase meciuri de tenis, hochei, baschet, volei și multe alte sporturi.

Aplicație

Cotele de la Unibet pot fi jucate și de pe telefonul mobil prin intermediul unei aplicații rapide. Aceasta poate fi instalată pe sistemele Android și iOS și oferă aceleași facilități care se regăsesc și pe PC. Site-ul are însă și o platformă mobilă excelentă și poate fi accesat de pe telefon fără a instala aplicația. Fiecare jucător întregistrat pe unibet.ro beneficiază și de un pariu fără risc de 50 de lei la primul pariu plasat de pe telefonul mobil.

Asigurare 90+

Pentru sezonul 2017/2018, Unibet le oferă pariorilor șansa de a-și recupera miza plasată pe un bilet pierdut cu un gol marcat în prelungirile partidei. Contează aici pariurile cu miză între 25 și 200 de lei de tipul scor corect, pauză/final, primul marcator și ultimul marcator pe meciuri din Premier League, Champions League și La Liga. Miza va fi returnată în termen de 48 de ore de la terminareea meciului. Oferta este valabilă pentru pariuri simple, dar și combo.

Multipla de luni

Unibet oferă și cote mărite în fiecare săptămână pentru principalele campionate din Europa. Cotele speciale pentru partidele din week-end apar luni și rămân majorate timp de 24 de ore. După ora 23:59, cotele nu vor mai fi disponibile.

50% profit extra

Fanii Ligii 1 pot profita de o promoție specială pentru primul eșalon. Mai întâi trebuie să optați pentru ofertă în secțiunea de promoții a site-ului până la ora 12:00 în ziua primului meci al etapei. Miza maximă pe bilet este de 100 de lei, iar oferta va putea fi utilizată în fiecare vineri după ora 13:00. Tot ce trebuie să faceți este să plasați un bilet cu cel puțin 4 selecții din Liga 1 și să selectați oferta de creștere a profitului. Astfel, dacă biletul este câștigător veți primi un bonus de 50% la câștig. Bonusul nu va depăși 1.000 de lei.

Pariuri live gratuite

Opțiunea este valabilă tot pentru partidele din Liga 1. Tot ce trebuie să faceți este să plasați într-o etapă patru pariuri live cu o miză de minim 25 de lei pe cote de cel puțin 1.40. După sfârșitul etapei veți primi un pariu live gratuit în valoare de 25 de lei. Doar pariurile live simple vor fi luate în calcul pentru această promoție. Câștigurile din pariurile gratuite nu vor include și miza.