Toronto - New England Revolution, cota 1.60

gsp

Primul meu pronostic este meciul din etapa a 17-a din MLS-campionatul nord american de soccer, dintre liderul Toronto si ocupanta locului 8 New England Revolution.

Cu o linie de clasament de 6 victorii si 2 egaluri pe teren propriu, liderul incearca in aceasta seara sa isi ia revansa in fata celor care, cu doar 2 saptamani in urma, le ofereau o infrangere usturatoare cu  3-0 la capatul unui meci foarte spectaculos dar in care mingea a intrat intr-o singura poarta.

La fel de spectaculos anticipez ca va fi si meciul de azi, insa datele vor fi diferite. New England sunt cea mai slaba echipa din deplasare, fara nici o victorie in 8 meciuri, si cu o aparare extrem de penetrabila. Oaspetii de astazi au primit 3 goluri de la Seattle, 3 de la Chicago si cate 2 de la Columbus si de la cele doua echipe din New York, City si Red Bulls.

Cu un atac extrem de puternic, cu giovinco declarat cel mai bun jucator din sezonul trecut de MLS , altidore ori bradley, dar si cu sete de revansa,mizez cu incredere pe faptul ca Toronto vor penetra de cel putin 2 ori poarta celor de la New England, la o cota de 1.60.

 

alex_rizea2004

Eveniment Toronto - New England Revolution

Pont Toronto over 1,5

Cota 1.60

Miza 8

Profit 4.8

Bookmaker

0 comentarii. Scrie si tu!

Lasă un răspuns

Pentru a adauga un comentariu, trebuie sa fii logat!