Cele mai recente ponturi publicate pe site


PONTURI TIPSTERI Adauga si tu!

Ponturile pariuri oferite de tipsterii Pariori.ro pentru cititorii site-ului sunt rezultatul unei analize îndelungate de care încercăm să vă scutim. Fie că jucați pontul zilei în formula recomandată de noi sau vă inspirați pentru ajunge la un alt tip de pariu, scopul ponturilor pentru pariuri sportive oferite de noi azi este acela de a vă ajuta să ajungeți cu conturile pe profit.

Pe lângă Cota Zilei și Biletul Zilei, pe site-ul www.pariori.ro se regăsesc cele mai bune ponturi pariuri de azi. Tipsterii noștri lucrează zi de zi și analizează ofertele înaintate de toate casele de pariuri cu licență în România pentru principalele evenimente sportive. Toate sugestiile de pe site sunt oferite GRATIS și sunt disponibile zilnic fără a percepe vreun comision din câștigurile pariorilor. Acestea vin însoțite mereu de argumente pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor alegerile noastre. În rândurile următoare vom încerca să vă explicăm modul în care ajungem la rezultatul final al recomandărilor noastre.

Pariurile de tip single, așa cum sunt ponturile pariuri oferite de noi pe site, aduc cel mai consistent profit atunci când sunt jucate la casele de pariuri online. Spre deosebire de pariurile la casele de pariuri stradale, cele online ne oferă mai multă libertate. Pe lângă faptul că putem beneficia de confortul propriei case, pariurile online ne scutesc de drumurile până la agenție și ne oferă liniștea ideală pentru a ajunge mai ușor la ponturile câștigătoare. Iată avantajele principale pe care le oferă pariurile online:

– Absența taxei de 5% aplicate sumei mizate pe care o percep agențiile stradale se transformă într-un plus important la profitul unui pariu câștigător;
– Oferta mult mai stufoasă și variată;
– Poți paria oricând și de oriunde fără să fii restricționat de programul pe timp de zi al agențiilor terestre;
– Eviți cozile lungi și obositoare din cauza cărora poți rata startul partidelor sau cotele profitabile de la pariurile live;
– Nu mai ai grija biletului fizic pe care îl puteai pierde din neatenție;
– Agențiile online oferă bonusuri substanțiale la înregistrare, dar și pentru evenimentele importante.

Libertatea oferită de casele online ne permite să jucăm ponturile pariuri de azi mai rapid și mai profitabil. Cele mai multe agenții oferă acum și posibilitatea ca pariurile să fie efectuate direct de pe telefonul mobil prin intermediul unei aplicații. Un avantaj enorm pentru pariorul de astăzi. Ca să ajungem însă la pontul zilei câștigător trebuie să analizăm cât mai amănunțit partidele pe care dorim să mizăm. În funcție de sportul pe care alegem să jucăm trebuie să ținem cont de aspecte diferite pentru ca pariul nostru să aibă șanse mai mari de reușită.

Ponturi Sportive Fotbal

Fotbalul e cel mai popular sport din întreaga lume și cel care atrage și cei mai mulți bani atunci când vorbim de pariuri. Un tipster de succes profită de această popularitate. Urmărește partidele din campionatele pe care pariază și e la curent cu toate noutățile din cadrul echipei. Astfel, nu poate fi surprins de evenimente surpriză care îi pot da peste cap planurile. Statisticile pot fi înșelătoare uneori, iar o echipă poate lega rezultate pozitive fără să aibă un joc care îi va asigura continuitate. Urmărind meciurile putem anticipa mult mai ușor evoluția echipelor în etapele ce urmează.

Important este să nu ne limităm la ponturi pariuri pentru rezultatul final al partidelor. Putem miza pe alte zeci sau chiar sute de opțiuni oferite de casele de pariuri online pentru un meci. Miza pe goluri, pe handicap, rezultat la pauză sau orice alt tip de pariu ne poate aduce câștigul mult mai rapid. Analizând jocul echipelor, loturile disponibile, forma, rezultatele din meciurile directe și condițiile în care se joacă partida putem ajunge la ponturi mult mai simple și cu șanse mult mai mari de reușită. Nu trebuie să ne grăbim însă în momentul în care am găsit pontul pe care îl considerăm cel mai potrivit pentru partida pe care o analizăm. Cotele pentru același pariu diferă de la o casă de pariuri la alta și ne putem mări profitul substanțial dacă alegem să pariem la agenția care ne oferă cea mai avantajoasă cotă.

Ponturi Sportive Tenis

Spre deosebire de fotbal, unde evoluția mai slabă a unui jucător poate fi acoperită de coechipieri, la ponturile tenis avem față în față doi jucători care depind numai de propriile forțe pentru a câștiga meciul. O zi proastă e de multe ori echivalentul unei înfrângeri. Pariurile pe rezultatul final al partidei oferă, matematic vorbind, mai multe șanse de câștig. Adică 50%, față de 33% la fotbal, unde există și posibilitatea ca meciul să se încheie la egalitate.

Când analizăm o partidă de tenis trebuie să ținem cont în primul rând de suprafața pe care se desfășoară partida, zgură, iarbă, hard sau carpetă. Nu toți jucătorii evoluează la fel de bine pe toate suprafețele. Cei înalți și cu serviciu puternic se vor descurca mai bine pe ultimele trei suprafețe, cele mai rapide. Cei rapizi și cu o rezistență mai mare la efort vor avea rezultate mai bună pe o suprafață mai lentă, zgura.

Ierarhiile nu reflectă mereu realitatea din teren. Pe lângă suprafața de joc trebuie să urmărim și forma de moment a jucătorilor, rezultatele directe și numărul de meciuri disputate în ultimele săptămâni. Un tenisman care vine după un turneu câștigat a disputat 5 meciuri pentru a pune mâna pe trofeu și poate veni și, probabil, după un zbor destul de lung poate avea probleme la următorul turneu. De urmărit și importanța pe care un tenisman o acordă turneului la care participă. Acesta va fi întotdeauna mai interesat de un succes la turneele de Grand Slam și la cele Masters (băieți) sau Premier (fete). Doar după o astfel de analiză amănunțită putem ajunge la cele mai bune ponturi tenis.

Pariurile live

Evident, pe lângă pariurile plasate înainte de startul partidei, pariorii își pot încerca norocul și live. Din nou cheia este vizionarea meciului pe care mizezi. Nu are sens să riști banii pe o partidă pe care nu o urmărești pentru că acel pariu va fi pierdut aproape de fiecare dată. Atunci când urmărești partida pe care vrei să pariezi poți miza, în funcție de nivelul jocului, pe golurile marcate, cornere, cartonașe, profitând de cotele avantajoase care apar în timpul meciului.

Cum alegem casa de pariuri

Cum spuneam și mai sus, treaba unui tipster nu se oprește după ce a analizat partida și a găsit pontul pariu pe care vrea să mizeze. În funcție de tipul pariului, de cotă sau de preferințe, un tipster va alege agenția la care va plasa pontul său. Lista cu casele de pariuri online cu drept de operare pe teritoriul României este lungă și oferă o diversitate excelentă pentru pariori. Fiecare oferă ceva diferit, fie că ne referim strict la ofertă sau la bonusuri, partide transmise sau tipuri de pariuri.

– Casa de pariuri SuperBet
Intrată pe piața online de foarte puțin timp, SuperBet menține online pariurile care sunt valabile și la agențiile terestre. Avantajul principal pe care îl oferă pentru pariorii care preferă să joace online este că banii pot fi retrași din contul de pe site direct de la cea mai apropiată sucursală. Tranzacția este mult mai rapidă decât cea efectuată printr-un transfer bancar.

– Casa de pariuri Unibet
Una dintre cele mai importante agenții la nivel mondial care se află pe piața din România. Pe lângă numărul ridicat de evenimente sportive pe care le propune, Unibet vine și cu o lungă listă de meciuri transmise live pe site. Partide importante din campionate ca La Liga, Ligue 1, Bundesliga, sute de turnee de tenis sau meciuri din NBA, NHL, MLB și multe alte sporturi pot fi urmărite în timp ce pariezi.

– Casa de pariuri NetBet
Spre deosebire de casele de pariuri care se limitează la bonusuri de înregistrare, NetBet propune frecvent noi promoții pentru clienții vechi. Pariorii pot beneficia des de cote mărite sau de freebet-uri la evenimentele importante în funcție de sumele pariate. Un plus important îl reprezintă și transmisiile live de pe site, unde deține drepturile pentru campionate ca La Liga, Ligue 1, Bundesliga, preliminariile cupelor europene, Wimbledon, Cupa Davis și alte zeci de turnee de tenis.

– Casa de pariuri BetFair
Singura agenție din România cu licență de betting exchange, pariuri în contrapartidă. Spre deosebire de pariurile normale, cele de tip exchange nu sunt plasate contra casei de pariuri, ci contra altor pariori. Astfel, tu mizezi împotriva unui jucător care crede că pontul tău este greșit. Rolul agenției este acela de gazdă, iar aceasta reține un comision din câștig la fiecare pariu. Avantajul este că poți intra în pielea unei case de pariuri și să oferi chiar tu cote pentru un eveniment. În plus, poți paria contra unui eveniment (lay) pentru un profit important. Atenție! Pierderile pot fi și ele foarte mari la pariurile de tip exchange.

– Casa de pariuri Betano
Sponsor principal al Ligii 1 în sezonul 2017-2018, Betano oferă posibilitatea pariorilor de a viziona online meciurile din prima ligă din România. Un plus important, pe lângă numeroasele de evenimente transmise live, este și opțiunea de a solicita o cotă pentru un anumit pariu care nu este în oferta site-ului. Cererea trebuie făcută însă cu 48 de ore înainte de startul evenimentului.

– Casa de pariuri Fortuna
Partener al echipei naționale de fotbal, agenția vine cu oferte speciale pentru pariori la fiecare partidă a României. Acestea sunt valabile atât pentru online, cât și la agențiile stradale. Cele mai importante evenimente sportive aduc și ele cote mărite până la 10.00 pentru pariorii deja înregistrați. Fortuna oferă și bonus care poate ajunge și la 60% pentru biletele câștigătoare.

De ce merită să mergi pe mâna noastră?

Echipa Pariori.ro este formată din tipsteri cu ani buni de experiență în presă și apropiați de tot ce înseamnă sport și pariuri. Cu zeci de meciuri urmărite direct pe stadion și acces imediat la informații de ultimă oră din sportul intern și extern, tipsterii Pariori.ro formează cel mai profesionist grup de tipsteri din România. Obiectivul fiecărui pont al zilei oferit pe www.pariori.ro este acela de a-i ajuta pe cititorii site-ului să obțină cât mai multe informații despre partidele pe care doresc să parieze și să obțină un profit total cât mai consistent.

Sport Tipster Eveniment Status Pont Cota Detalii

vicol_vali Hacken – Malmo ok DG2 1r1+ 2,05 detalii

johnnyburca Bohemians FC – Dundalk FC incorect 4+ 2.89 detalii

alex_rizea20... Toronto – New England Revolution ok Toronto over 1,5 1.60 detalii

serbanad Grindavik – Hafnarfjordur ok GG3+ 2,00 detalii

vicol_vali Jelena Ostapenko – Simona Halep ok +89,5 minute 1,89 detalii

vicol_vali Polonia – România incorect X2 2,60 detalii

TOATE PONTURILE